سه‌شنبه 6 آذر 1403

دیدار؛ پیش رویدادی برای حمایت از تولیدکنندگان ایرانی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
دیدار؛ پیش رویدادی برای حمایت از تولیدکنندگان ایرانی است

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: به واسطه رویداد دیدار که پیش رویداد دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر است، سعی داریم تا با حمایت‌های لازم مشکل دسترسی به پوشاک عفیفانه را حل کنیم.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: به واسطه رویداد دیدار که پیش رویداد دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر است، سعی داریم تا با حمایت‌های لازم مشکل دسترسی به پوشاک عفیفانه را حل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رویداد «برکت دیدار؛ پیش رویداد دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر، با نمایش لباس محرم و اربعین» پیش از ظهر امروز شنبه سوم تیر با حضور سیدمجید امامی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، سجاد لطفی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، محمدجواد قاسمیان معاون اجرایی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، مهدیه هاشم زاده دبیر کمیته اجرایی رویداد برکت، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت، معصومه فلاحی معاون راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و جمعی از تولیدکنندگان عرصه مد و لباس برگزار شد.

پس از آئین افتتاحیه رویداد برکت دیدار، سیدمجید امامی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، ضمن تشکر از مجموعه‌ها و مؤسسات و طراحان برای حضور در این رویداد گفت: زیارت، آئین‌های عزاداری، پیاده روی محرم، زیارت رضوی و خدمت رضوی از جمله عرصه‌های زیست پذیر شده نظام ارزشی ما هستند و اگر این نظام ارزشی، زیست پذیر نشده بود، در عرصه‌های مختلف فرهنگ عامه و ابعاد مادی فرهنگی بازتولید نشده بود و این گونه مقتدرانه نسل به نسل به ما نمی‌رسید.

وی ادامه داد: ما با لباس مشکی در آن دوران کودکی که ابعاد مادی فرهنگ را بیشتر متوجه می‌شدیم، عاشق محرم شدیم؛ ما با لباس مشکی معنای عزا را دریافتیم در غیر این صورت کدام عزاست که 1400 سال باقی می‌ماند. ابعاد عمیق معنوی تاریخی و ذهنی این پدیده و واقعه بزرگ که داستان توحید و انبیا است، نباید از ابعاد معنوی آن غافل شویم. اگر این معماری بزرگ زیبای حرم رضوی نبود، بخش زیادی از این فرهنگ مادی منتقل نمی‌شد؛ بنابراین معمار و زحمتکش این رویداد طراحانی هستند که آثارشان را شاهد هستیم.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: امیدواریم بتوانیم آثار راه یافته به دور نهایی و آثار برتر را با کمک دوستان در اصناف و صنعت پوشاک به تولید انبوه برسانیم؛ آنهایی که خودشان توان تولید دارند و چه آنهایی که با کمک بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی امید و دیگر بانک‌ها بتوانیم به آنها سرمایه در گردش دهیم و مشکل دسترسی به پوشاک زیبا، ارزان، اقتصادی و عفیفانه و سالم را در ایران حل کنیم.

وی ادامه داد: اگر امروز از پوشاک محرم، عزاداری، زیارت و اربعین صحبت می‌کنیم، در کنار موضوعات دیگر و مخاطبان دیگر سعی داریم به عنوان پیش رویداد تا دوازدهمین دوره جشنواره مد و لباس کشور و با رویکرد متفاوتی در این عرصه اتفاقات مثبتی را رقم بزنیم.

بنیاد برکت حامی پوشاک ایرانی، سنتی، اسلامی

در ادامه ترکمانه مدیرعامل برکت گفت: امسال در بنیاد بنا را بر حمایت از چندین طرح کسب و کار قرار دادیم که یکی از این حمایت‌ها، در حوزه پوشاک رقم می‌خورد. ما بنا داریم از تولید پوشاک با رویکرد ایرانی اسلامی حمایت کنیم. برای تحقق این امر به دنبال یک تیم بودیم که در نهایت پس از ارائه طرح موردنظر، با گروه «سدن» وارد همکاری شدیم تا شاهد اتفاقات مثبتی در حوزه پوشاک در کشور باشیم.

مدیرعامل برکت گفت: چنین کارهایی فارغ از ارزش معنوی و ذخیره این کار در قیامت، فعالیت در حوزه پوشاک به لحاظ اقتصادی کار بسیار ارزشمندی است و در دنیا طراحان لباسی که بر نوع پوشش خاصی متمرکز هستند، کار گران قیمتی را انجام می‌دهند. در کشورمان با توجه به ظرفیتی که در حوزه پوشاک ایرانی و سنتی و اسلامی داریم، بنیاد برکت این اعلام آمادگی را می‌کند تا با تمام توان و بدون محدودیت از تمام پوشاک ایرانی اسلامی حمایت کند.

وی ادامه داد: ما هیچ محدودیتی در بحث تسهیلات به تولید پوشاک سنتی، ایرانی و اسلامی نداریم و هر نوع حمایتی که لازم باشد حتی اگر تا سقف حاکمیتی رود، ما آن را دنبال می‌کنیم تا تولیدکننندگان تولیدشان را با هزینه کم به تولید برسانند.

ترکمان گفت: در بحث بازاریابی با مجموعه «با سلام» وارد مذاکره شده ایم تا غرفه‌های ویژه ای برای پوشاک در نظر بگیرند و در نهایت شاهد عرضه مستقیم این نوع پوشاک باشیم.

نتیجه یک سال پژوهش مان رویدادی شبیه رویداد «دیدار» شد

در ادامه هاشم زاده دبیر کمیته اجرایی رویداد برکت گفت: زمانی که در ابتدا تصمیم به چنین فعالیتی گرفتیم، حدود پنج نفر بود و در ادامه مسیر کارمان آنقدر گسترش یافت تا مجموعه‌های مختلفی پای کار آمدند که می‌توان به کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، بنیاد برکت، امور بانوان استانداری و خانم خزعلی معاونت زنان ریاست جمهوری اشاره کرد. این نهادها وارد میدان شدند و از ما حمایت کردند و ما نتیجه یک سال پژوهش مان را در این میدان قرار دادیم تا به یک مدل سازی از زنجیره ارزش پوشاک برسیم و بر اساس آن پوشاک ایرانی و اسلامی را به تولید انبوه برسانیم و آن را صنعتی کنیم. امیدواریم در طی این رویداد و دیگر رویدادها به اهداف مان دست یابیم.