رئیس بانک مرکزی
رئیس بانک مرکزی
یک قاضی فدرال در نیویورک آمریکا روز چهارشنبه به بانک مرکزی ایران و یک واسطه اروپایی دستور داد تا به میزان 1.68 میلیارد دلار به اعضای خانواده سربازانی که در بمب گذاری سال 1983 در پادگان تفنگداران دریایی آمریکا در لبنان کشته شدند، غرامت پرداخت کنند.
انتخاب نوشت: متوسط نرخ ارز با بررسی ما برای امسال 32 هزار تومان بود الان نیز همین است و برای سال آینده با ادامه تورم 45 درصد در ایران این عدد 40 درصد رشد خواهد کرد و میانگین معدل آن بین 45 تا 50 هزار تومان خواهد بود. تا وقتی تورم در اقتصاد ایران هست، کاهش ارزش ریال متداول خواهد بود.
محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا نوشت، یک عالمه حرف هست اما بگذارید از همین اتفاق دیشب و تتمه حقوق معلمان شروع کنم. لابد وقتی عذرخواهی وزیرآموزش و پرورش را شنیدید ناراحت شدید و دوست نداشتید معلمها ناراضی و گلایه مند پای سفره هفت سین بنشینند.. دستور دادید همان نیمه شب حق خلایق را بدهند و خلاص!
جناب رئیسی! اصلا جناح دولت شما از بستگان نزدیکتان ریشه گرفته. آنها به حدی فضا را برایتان آرایش جناحی کرده اند که واقعیت از چشمتان دور مانده. اشتباهات فاحشی که در آمار و ارقام اعلامی شما هست همگی از سوی جناحبازهایی در اختیار شما قرار می گیرد که از صداقتتان سوءاستفاده می کنند. نتیجه اش اینکه دولت ناکارآمدتان را چنان بزک کرده اند که خودتان هم خوشگل بودنش را باور کرده اید.
متوسط نرخ ارز با بررسی ما برای امسال 32 هزار تومان بود الان نیز همین است و برای سال آینده با ادامه تورم 45 درصد در ایران این عدد 40 درصد رشد خواهد کرد و میانگین معدل آن بین 45 تا 50 هزار تومان خواهد بود. تا وقتی تورم در اقتصاد ایران هست، کاهش ارزش ریال متداول خواهد بود
رئیس بانک مرکزی اروپا اعلام کرد که تورم برای مدت طولانی خیلی بالا باقی میماند.
رحمان معصوم پور امیرآبادی گفت: اقتصاد ایران در سال 1402 چهار سناریو مهم را در پیش خواهد داشت که بهترین سناریو مهار تورم و رشد تولید و سرمایه گذاری است.
محمدرضا فرزین درباره تشریح دستاوردهای حاصل از ملاقاتهایش با مسئولان عالی عراقی اظهار کرد: در این سفر ملاقات خوب و مؤثری با نخستوزیر عراق داشتیم و قبلاً هم رئیس جمهور با وی صحبت کرده بود که موجب شد آقای «سودانی» دستورهای خوبی به رئیس کل بانک مرکزی بدهد.
با سفر امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور، گشایش جدیدی در عراق به وجود میآید و وضعیت بازار ارز در سال جدید بهتر خواهد شد.
اقتصادنیوز: محمدرضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی گفت: با سفر امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور گشایش جدیدی در عراق به وجود آمده و وضعیت بازار ارز در سال جدید بهتر خواهد شد.
«محمدرضا فرزین» که روز دوشنبه 28 اسفند همراه با «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی به عراق سفر کرد، در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در بغداد به تشریح دستاوردهای حاصل از ملاقاتهایش با مسئولان عالی عراقی پرداخت و گفت: در این سفر ملاقات خوب و مؤثری با نخستوزیر عراق داشتیم و قبلاً هم رئیس جمهور با وی صحبت کرده بود که موجب شد آقای «سودانی» دستورهای خوبی به رئیس کل بانک مرکزی بدهد.
ایرنا نوشت: رئیس کل بانک مرکزی گفت: با گشایشی که در سفر امارات برای تسهیل مبادلات تجاری دو کشور با استفاده از ارز درهم به وجود آمد و گشایش جدیدی که در عراق به وجود میآید، حتماً وضعیت بازار ارز نیما و بازار مبادله در سال جدید بهتر خواهد شد.
محمدرضا فرزین گفت: حتماً عملکرد بازار نیما و بازار مبادله ارز در روزهای پس از سال جدید بهتر خواهد شد.
محمدرضا فرزین گفت: حتماً عملکرد بازار نیما و بازار مبادله ارز در روزهای پس از سال جدید بهتر خواهد شد.