راهکارهای حفظ و ترویج غدیر شناسایی و عملیاتی شود
در مراسم تجلیل از دستاندرکاران برگزاری کنگره غدیر بر تداوم برگزاری این کنگره در سالهای آتی، بازنگری شخصیت امیرالمؤمنین علیه السلام و پژوهش عملیاتی راهکارهای حفظ و ترویج فرهنگ غدیر تاکید شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران صبح امروز در مراسم تجلیل از فعالان و اصحاب رسانه کنگره غدیر اظهار کرد: اگر خداوند عملی را بپذیرد، قلیل به تکثر مبدل میشود. وی افزود: عنوان کنگره باید خروجی متناسب با خودش را داشته باشد و راهکار بدهد و باید از میان بیش از 300 مقاله پژوهش شود که چه راهکارهایی برای ترویج فرهنگ غدیر و نهجالبلاغه توان جست. نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: یکی از بهترین راهها آن است که دنیا را برای شناخت علی علیهالسلام به نهجالبلاغه سوق و هدایت کنیم که همانا منابع اصیل شناخت امیرالمؤمنین علیه السلام است. امام جمعه ساری ادامه داد: راهکار دیگر ترویج فرهنگ غدیر حفظ داشتههای قبلی در این مقوله از ابتدا تاکنون است. محمدی لائینی بیان کرد: یکی از مظاهر این امر حفظ انقلاب اسلامی است و اگر این انقلاب بشکند دیگر بسیاری از ارزشها وجود نخواهد داشت. وی عنوان کرد: امروز مهمترین واجب برای آحاد جامعه حفظ انقلاب است و باید برای حفظ آن تلاش کنیم. نماینده ولیفقیه در مازندران اعلام کرد: پس از شناسایی راهکارها باید پژوهشکده هایی تشکیل شود تا راهکار را به کار تبدیل کند. امام جمعه ساری گفت: مکمل برگزاری کنگره تبدیل راهکارهای حفظ و ترویج فرهنگ غدیر و نهجالبلاغه به کار است. محمدی لائینی تاکید کرد: نباید همچون مقالات علمی باشد که به عمل نینجامد و عمل بهتر از فراوان روی زمین مانده است. لزوم بازنگری زوایای شخصیتی امیرالمومنین (ع)
روحالله سلگی معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران نیز در این مراسم اظهار کرد: در سالهای آتی این کنگره با قدرت بیشتری و با حضور حداکثری کشورهای اسلامی برگزار شود. وی افزود: قدم نهادن در مکتب غدیر که مازندران خود را مرید این مکتب میداند بسیار ارزشمند است. معاون استاندار مازندران خاطرنشان کرد: زوایای شخصیت منحصربفرد چون علی نیاز به بازنگری دارد و به نقطه مطلوب در این مسیر نرسیدیم و مولا علی علیه السلام در این مقوله، غریب است. این مسئول ادامه داد: امام علی علیه السلام الگوی تمام بشریت در نسلهای گوناگون بشری است و این دیار مهد علویان است و این پیشگامی ارزشمند است. سلگی بیان کرد: دیار علویان یک نام نیست بلکه یک مکتب است که پیامش، پیام غدیر است و تبلور آن را در خانهطومان و تقدیم بیشترین شهدای مدافع حرم دیدیم. وی عنوان کرد: نباید بگذاریم خدشهای به این زنجیره عشق و ارادت در این دیار وارد شود و باید این مکتب را تا میتوانیم بسط دهیم. آخربینی حقیقی توجه به آخرت است حجتالاسلام عباسعلی ابراهیمی دبیر کنگره غدیر نیز اظهار کرد: از تمامی دست اندرکاران، مدیران استانی، شهرستانی و اصحاب رسانه که کمککار ما در برگزاری کنگره غدیر بودند کمال تشکر را دارم. وی افزود: برگزاری این کنگره در حال حاضر، رسالتی بود که بر عهده تک تک ما گذاشته شد. دبیر اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر و دبیر کنگره خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله راه بهشت را آن دانست که به عاقبت هر کاری بیندیشید و به نتیجه هر تصمیم و اقدامی بیندیش. این مسئول ادامه داد: آخربینی حقیقی توجه به آخرت است و باید در این دنیا باید هر عملی، پیوست اخروی داشته باشد. ابراهیمی بیان کرد: اگر بخواهیم در برابر ددمنشیهای استکبار جهانی در عالم نگاه کنیم باید آخرت بین باشیم. وی افزود: آخربینی یعنی خدابینی و علی بینی و این یک فرهنگ، قیامت بینی است. دبیر کنگره غدیر متذکر شد: هر آنچه در مسیر خدا باشد، قطعا ماندگار خواهد بود. این مسئول یادآور شد: منطق ما منطق علیه السلام است که سر جلوی ظلم و استکبار خم نکرد. انتهای پیام /