شنبه 14 مهر 1403

راه اندازی 150 پایگاه مردمی اشتغال در تهران

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
راه اندازی 150 پایگاه مردمی اشتغال در تهران

مدیرکل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به اینکه تهران روی مدار اشتغال زایی قرار دارد از راه اندازی150 پایگاه مردمی اشتغال در استان تهران خبر داد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزای تسنیم، مطابق آمار ارائه شده از نیروی کار در تابستان 1401, نرخ بیکاری تهران در تابستان 1401حدود 7.2 بوده است که این نرخ در تابستان 1400 عدد 8.9بوده است.

شهر تهران از لحاظ موقعیت سیاسی به خاطر پایتخت بودن و وجود سفارت‌خانه‌ها، به لحاظ اقتصادی به دلیل وجود کارخانجات، موقعیت‌های صنعتی و مهاجرت افراد از سایر استان‌ها برای پیدا کردن شغل، از بازار کار بالایی برخوردار است. به دلیل وجود مشاغل متنوع در این شهر، افراد می‌توانند در تمامی رشته‌ها و شغل‌های متفاوت استخدام شده و مشغول به کار شوند. به همین دلیل سیاست گذاری اشتغال در این استان باید با دقت و توجه بیشتری انجام شود.

*تهران روی مدار اشتغال زایی

چند روز گذشته حامدویس کرمی, مدیرکل تعاون, کار ورفاه اجتماعی استان تهران با بیان اینکه تهران روی مدار اشتغال زایی است گفت: به منظور حمایت و تسهیل در جستجوی شغل برای کارجویان در واحدهای اقتصادی و پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان کسب و کارهای خرد و خانگی ساکن استان تهران با اولویت محلات کم‌تر برخوردار، از طریق پایگاه‌های مردمی اشتغال و با بهره گیری از ظرفیت گروه های مردمی و جهادی فعال در محلات هدف، تفاهم نامه همکاری مشترک بین اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران و قرارگاه اجتماعی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان تهران منعقد گردید.

وی افزود: به دنبال این تفاهم نامه تعداد 150پایگاه مردمی اشتغال در شهرستان های استان تهران به منظور ترویج و ارائه خدمات اشتغال و کارآفرینی برای ساکنان محلات هدف در طول دو سال راه اندازی می‌شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به این که اشتغال از مسائل اصلی کشور است، بیان کرد: جمعیت زیاد استان و حجم بالای مهاجران باعث شده است مسئله اشتغال، کماکان دغدغه اصلی بسیاری از مردم استان باشد.

ویس کرمی با اشاره به این که توسعه یافتگی در همه مناطق تهران همگن و یکسان نیست، گفت: عدم توسعه یافتگی در برخی محلات استان موجب بروز آسیب های اجتماعی شده و استفاده از ظرفیت های مردمی برای حل مشکلات موجود، بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران اظهار کرد: پایگاه های مردمی اشتغال توسط جوانان متعهد و انقلابی و در قالب گروههای جهادی و مردمی هدایت خواهند شد و بنابر ضرورت توجه به پیوست فرهنگی این طرح، پایگاههای مردمی اشتغال در مساجد محل ایجاد می شوند.

وی افزود: یکی از ظرفیت‌های بالقوه در محلات کمتر توسعه یافته، حضور و وجود جوانان انقلابی و جهادی است که همواره برای حل مشکلات پای کار مردم بوده و از انگیزه های معنوی برای رفع مشکلات همنوعان برخوردار هستند.

ویس کرمی با تاکید بر این که بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در تهران می تواند با معرفی گروههای مردمی و راهبری شغلی در محلات آسیب پذیر توسط گروههای مذکور و پشتیبانی و تامین امکانات این پایگاهها به اجرای این طرح سرعت و اثربخشی بیشتر ببخشد، بیان کرد: همه باید با دید مسئولانه به این طرح نگاه کنیم و تلاش کنیم که مفاد این تفاهم نامه به نحو مطلوبی در سطح استان اجرا شود.