پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و امارات

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و امارات

اقتصادنیوز: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با «عبدالله بن زاید آل نهیان»، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مسائل دوجانبه و منطقه‌ای گفتگو کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو روابط دو کشور را مثبت و رو به پیشرفت توصیف کرد و اظهار کرد: دیدار و رایزنی‌های خوبی میان مقامات دو کشور برقرار شده است.

امیر عبداللهیان با اشاره به بحران یمن گفت: ما معتقدیم تداوم جنگ و گسترش درگیری‌ها و منازعات به نفع هیچ یک از طرف‌ها و منطقه نیست. رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را تهدیدی برای کل کشورها و منطقه دانست. وزیر خارجه کشورمان اظهار کرد: باید تلاش کرد تا عوامل بحران آفرین نتوانند در منطقه جای پا پیدا کنند. وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفتگو اظهار کرد: دولت امارات بر توسعه روابط خود با ایران جدی است و استمرار گفتگوهای دوجانبه را در زمینه های مختلف ضروری می‌داند. وزیر امور خارجه امارات درخصوص بحران سیاسی در یمن گفت: ما تلاش داریم تا همه طرف‌های یمنی را برای رسیدن به راه حل سیاسی با پشتیبانی سازمان ملل تشویق کنیم.

همچنین بخوانید