رباتیک
رباتیک
گروه سامسونگ 240 تریلیون وون (206 میلیارد دلار) در سه سال آینده برای توسعه حضور در زیست داروها، هوش مصنوعی، نیمه رساناها و رباتیک در دوران پساکرونا سرمایه گذاری خواهد کرد.
امیر دریادار رستگاری گفت: در تولید موتورهای واترجت به تولید صددرصدی و خودکفایی رسیدهایم و در شناورهای تولیدی وزارت دفاع از آنها استفاده میکنیم و تا پایان سال به اولین موتور واترجت هزار و هفتصد اسب بخار دست مییابیم.
مهر نوشت: رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: ما برای غافلگیر کردن دشمن نمیتوانیم بیش از ده درصد از دستاوردها و توانمندیهای خود را اعلام کنیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار امیر رستگاری رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره جایگاه و اهمیت صنایع دفاعی، گفت: به نظر متخصصان، صنایع دفاعی از راهبردیترین صنایع همه کشورهاست و مأموریت آن تولید قدرت است. وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم به قدرت دست یابیم باید در عرصه علم و آگاهی به پیشرفت برسیم و در این عرصه نیاز به تحقیق، پژوهش...
رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: ما برای غافلگیر کردن دشمن نمیتوانیم بیش از ده درصد از دستاوردها و توانمندیهای خود را اعلام کنیم.
فضانوردانی که برای اکتشاف باید به ماه، مریخ و سایر مقاصد فضایی سفر کنند در معرض خطر تابش فضایی قرار دارند. ناسا برای کاهش و پیشبینی این خطرات در پروازهای فضایی و محافظت از فضانوردان در برابر این تابشهای فضایی آزمایشاتی را بر روی فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی انجام داده است.
شرکت "هانسون رباتیک" که به دلیل توسعه ربات "سوفیا" مشهور است اخیرا رباتی دیگر به نام "گریس"(Grace) توسعه داده که این ربات نیز مانند سوفیا قادر به انجام کارهای زیادی است.
یک شرکت ژاپنی، نوعی ربات طراحی کرده است که میتواند جای خالی نوه را برای سالمندان تنها پر کند.
اکثر افرادی که به دیابت مبتلا هستند برای تنظیم قند خون خود باید روزانه حداقل دو دوز انسولین تزریق کنند. محققان اکنون برای آسانتر کردن این فرآیند بر روی رباتی کار میکنند که درون بدن قرار میگیرد و با یک کپسول خوراکی شارژ میشود.
شرکت "بایدو" به تازگی از نمونه اولیه خودروی رباتیک خود با تراشه هوش مصنوعی جدید رونمایی کرده که نسل دوم این تراشه با در نظر گرفتن فناوری خودران طراحی شده است.
آژانس فضایی سرنشین دار چین اعلام کرد فضانوردان ماموریت "شنژو 12" (Shenzhou XII) دومین پیاده روی فضایی خود را روز جمعه و در خارج از ماژول اصلی ایستگاه فضایی دائمی چین انجام دادند.
10 عضو از اعضای تیم 20 نفره رباتیک افغانستان که همگی دختران 16 تا 18 ساله هستند، در پی نگرانیها از وضعیت زندگی و تحصیلیشان پس از تسلط طالبان بر افغانستان، از این کشور خارج شدهاند و به دوحه پایتخت قطر رفتهاند.
دانشگاه علم و صنعت اعلام کرد مرکز هوش مصنوعی و رباتیک این دانشگاه از دانشجویان رشته برق و کامپیوتر دعوت به همکاری میکند.
"ایلان ماسک" بنیانگذار شرکت "تسلا" میگوید این شرکت میخواهد رباتی موسوم به "تسلا بات"(Tesla Bot) بسازد که جایگزین کارگران انسانی شود.
ژاپن که به مهد تکنولوژی دنیا معروف است، از این تکنولوژی در والیبال استفاده میکند.
به دنبال خروج ایالات متحده از افغانستان، هرات، شهر محل زندگی این دختران تحت کنترل طالبان قرار گرفت.