رباتیک
رباتیک
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تیم دماوند در مسابقات 2023 ربوکاپ شرکت کرد. مسابقات ربوکاب هرساله توسط فدراسیون ربوکاب در یکی از کشورهای دنیا برنامهریزی و اجرا میشود. سال 2023 این مسابقات در دانشگاه بوردو در شهر بوردو فرانسه اجرا شد. از تاریخ 13 تا 19 تیرماه با حضور 3 هزار متخصص هوش مصنوعی، رباتیک و الکترونیک از 45 کشور دنیا در قالب 450 تیم در این مسابقات شرکت و 12 هزار...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه کوئین مری لندن ماهیچه مصنوعی ساختند که با اعمال ولتاژ میتواند سفتی خود را تنظیم کند. همچنین این ماهیچه قابلیت خودحسگری دارد. در مقالهای که باعنوان "An Electric Self Sensing and Variable-Stiffness Artificial Muscle" در نشریه Advanced Intelligent Systems منتشر شده است، محققان دانشگاه کوئین مری لندن با توسعه نوع جدیدی از ادوات...
زومیت نوشت: هوش مصنوعی ظاهرا بهزودی تمام ابعاد زندگی ما را فرا میگیرد. اما آیا آخرالزمان هوش مصنوعی نیز در راه خواهد بود؟ چه کسی واقعا میتواند پیشبینی کند؟
بهنقل از اکونومیست، امروزه جدیدترین تهدید آخرالزمانی برای آینده بشریت، هوش مصنوعی (AI) و پایان دنیا و نسل بشر بهدست این فناوری است. در ماه مه، گروهی از افراد برجسته در حوزهی هوش مصنوعی نامهی سرگشادهای را امضا کردند که در آن آمده بود: «کاهش خطر انقراض ناشی از هوش مصنوعی باید در کنار سایر خطرات اجتماعی مانند بیماریهای دنیاگیر و جنگ هستهای، یک اولویت جهانی باشد.»
در سال 1945، درست پیش از آزمایش اولین بمب هستهای در صحرای نیومکزیکو در ایالات متحده، انریکو فرمی، یکی از فیزیکدانانی که در ساخت این بمب همکاری کرده بود، با دانشمندان همکارش شرطبندی کرد.
این روزها، نگرانی در مورد «خطرات وجودی»، یعنی آنهایی که برای تمام نسل بشر بهعنوان یک گونه (نه برای انسانها به صورت فردی) تهدیدی جدی بهشمار میرود، به دانشمندان نظامی محدود نمیشود. جنگ هستهای، زمستان هستهای، بیماریهای دنیاگیر (چه طبیعی مانند کووید 19 یا مهندسی شده)، برخورد سیارک با زمین و موارد بیشمار دیگر، میتواند بیشتر انسانها یا حتی تمامی نسل بشر را از بین ببرد.
در سال 1945، درست پیش از آزمایش اولین بمب هستهای در صحرای نیومکزیکو در ایالات متحده، انریکو فرمی، یکی از فیزیکدانانی که در ساخت این بمب همکاری کرده بود، با دانشمندان همکارش شرطبندی کرد.
معاون هماهنگکننده ارتش گفت: اگر در حوزههای هوش مصنوعی، رباتیک، تغییر اقلیم، پلاسما، لیزر، جنگ الکترونیک کار نشود قطعا با غافلگیری روبرو میشویم.
امیر دریادار سیاری گفت: اگر در حوزههای هوش مصنوعی، رباتیک، تغییر اقلیم، پلاسما، لیزر، جنگ الکترونیک کار نشود قطعا با غافلگیری روبرو میشویم.
دیجیاتو نوشت: دانشمندان یک سیستم رباتیک جدید را ساختهاند که به پزشکان اجازه میدهد که با چهار بازو بهتر دست به جراحیهای لاپاراسکوپی بزنند.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به اهمیت هوشمندسازی ارائه خدمات گفت: هلال احمر با بهره گیری از دانش روز و در همکاری با شرکتهای دانش بنیان، خدمت رسانی به شهروندان را دانشمحور کرده است.
زومیت نوشت: مستند جدید نتفلیکس نشان میدهد که نیروهای نظامی سرتاسر جهان برای تولید سلاحهای جدید مبتنیبر هوش مصنوعی رقابت میکنند.
محققان دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه تهران موفق به طراحی و ساخت رباتی شدند که ضمن مکانیزه نمودن عملیات برداشت خرما، به کیفیت و سرعت برداشت خرما نیز کمک میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طراحی و ساخت ربات برداشت خرما در چارچوب پایاننامه کارشناسی ارشد خانم پروین محمدی، دانشجوی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه تهران به راهنمایی دکتر جعفر مساح، استاد گروه فنی کشاورزی دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه تهران، کیوان آصفپور وکیلیان از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مهدی شریعتمداری عضو هیأت علمی دانشکده...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طراحی و ساخت ربات برداشت خرما در چارچوب پایاننامه کارشناسی ارشد خانم پروین محمدی، دانشجوی رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه تهران به راهنمایی جعفر مساح، استاد گروه فنی کشاورزی دانشکده فناوری کشاورزی دانشگاه تهران، کیوان آصفپور وکیلیان از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مهدی شریعتمداری عضو هیأت علمی دانشکده فناوری...