سه‌شنبه 10 شهریور 1405

رحیم پور ازغدی: از این پس، همه چیز ممکن است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
رحیم پور ازغدی: از این پس، همه چیز ممکن است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه خیانت حکومتها و جنایت صهیونیستها را البته جز به خون نمی شد شست ولی باید شست، افزود: مسیر تاریخ، حتما باید عوض شود. از این پس، همه چیز ممکن است.

به گزارش مشرق، حسن رحیم پور ازغدی درنشست جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاههای خراسان گفت: یک قرن است دشمنان ما به خود ما تکیه داده و منابع جهان اسلام را بواسطه چاکران‌شان در امارات، آل سعود، بحرین، اردن، مصر، قطر، ترکیه و ایران پهلوی چریده و ما را با زور و پول و نفت خودمان، زمین زده اند.

وی با اشاره به اینکه عراق، یمن، ایران آزاد، لبنان، سوریه و فلسطین، اینسوی خندق در طرف درست تاریخ ایستاده اند افزود: آنان منفور و اینان محبوب شده اند. هرچه برای ناامید کردن یا ترساندن ملتها از مقاومت، لازم است در بساط دشمن بود اما با یک طوفان، همه چیز بهم ریخت.

ازغدی گفت: غیرممکن تا وقتی غیرممکن است که انجامش نداده باشیم. اکنون دارد انجام می شود. از این پس، همه چیز ممکن است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه خیانت حکومتها و جنایت صهیونیستها را البته جز به خون نمی شد شست ولی باید شست، افزود: مسیر تاریخ، حتما باید عوض شود. احتمالا تکلیف آمریکا و متحدین غربی اش و گماشتگان شرقی اش، باید یکجا روشن شود. بدجوری بهم گره خورده اند. من نیستم، شما هستید، ده سال دیگر، جهان، جهانی بکلی دگر خواهد بود. از آنسوی این تونل وحشت، نور بوضوح دیده میشود و این شهیدانند که بن بست تاریخ معاصر را خواهند شکست.

رحیم پور ازغدی: از این پس، همه چیز ممکن است 2