رد افزایش 25 درصدی نرخ کرایهها در شورا / عدم راهبرد مشخص در تغییر مدیران شهرداری
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد رد لایحه افزایش 25 درصدی نرخ کرایه حمل و نقل عمومی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، محسن هاشمی در میان جلسه صبح امروز شورای شهر تهران با سپردن اداره جلسه به امینی نایب رئیس شورا با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز از ساعت 7:30 جلسه هم اندیشی با حضور شهردار برگزار شد و اعضای شورای شهر در خصوص مسائلی همچون انتصابات، نوع مدیریت و کاهش تمرکز در ستاد و درآمدهای شهرداری مسائلی را مطرح کردند.
وی با بیان این که شهردار تهران بدون هماهنگی یک لایحه دو فوریت در خصوص ارائه بستههای تشویقی و تخفیفی به بدهکاران حوزه شهرداری به شورا ارائه کرد، گفت: از آن جایی که اعضا در مورد این لایحه اطلاعی نداشتند، به دو فوریت آن رای نداده و یک فوریت این لایحه به تصویب رسید.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص عدم موافقت کمیسیون حمل و نقل با لایحه پیشنهادی شهرداری در مورد افزایش 25 درصدی نرخ کرایه اتوبوس و مترو نیز گفت: این موضوع در کمیسیون حمل و نقل بررسی شد و رای نیاورد. چرا که دولت یک بخشنامه دارد که در آن تاکید کرده افزایش بیش از 20 درصدی نرخ ممنوع است و سازمان تعزیرات نیز به این موضوع حساس است و اگر بیشتر از این نرخ افزایش داشته باشیم حتما هیات تطبیق آن را رد میکند.
به گفته وی، البته درآمد حاصله از این لایحه نیز مشکلی از ما رفع نمیکرد چرا که ما 200 میلیارد تومان کسری داریم و این لایحه در حالت حداکثری 40 تا 50 میلیارد تومان آورده داشت و از آن جایی که بازتاب بدی هم در جامعه داشت قرار شد که ضمن رد این لایحه مجددانه در صحن علنی از دولت بخواهیم که یارانه خود را پرداخت کند.
وی با بیان این که البته دولت هم دنبال تامین منابع است، در خصوص دستاوردهای بسته محرک اقتصادی گفت: اگر میبینید که تا الان کار شهر را پوشش داده و حقوقها را پرداخت کردیم به دلیل اثرگذاری بسته محرک است. اما دقت داشته باشید که ما در تامین بودجه غیر نقد مشکل داریم و 10 هزار میلیارد تومان باید از طریق بودجه غیر نقد تامین میشد که طی 7 ماه گذشته آوردهای نداشته است.
به گفته هاشمی، گلایه اعضای شورای شهر نیز به مسئله عدم تحقق بودجه غیر نقد است و بعضا معتقدند چون اختیارات به مناطق و غیره داده نمیشود دست مدیران بسته است. اما دقت داشته باشید که سازمانهای نظارتی و بازرسی نیز این روزها مو را از ماست بیرون میکشند و برخی مدیران نگران هستند که باید بابت برخی جسارتهایشان جواب پس بدهند.
وی ادامه داد: البته از سوی دیگر قیمتها نیز بسیار متغییر است و میبینند که یک کارشناسی قیمت گذاری میکند اما قیمتها 20 روز بعد و یا حتی یک ساعت بعدش تغییر میکند. که البته به نظر میرسد باید یک کمیته جمعی تشکیل شده و مدیران براساس خرد جمعی و تایید مراجع نظارتی کار را پیش ببرند.
هاشمی در مورد انتصابات اخیر شهردار تهران و نارضایتی برخی از اعضای شورا گفت: اولین نکته که در این جلسه هم اندیشی مطرح شد این است که همه تاکید کردند که انتصابات جزو اختیارات شهردار است اما چون از همان اول اعلام کرده بودیم که ما یک گروه یک دست هستیم و توافق نانوشته داشتیم که شهردار به خصوص در انتصاب روسای شرکتهای الف و مدیران درجه یک مسئله را به اطلاع اعضا برساند، این انتقادات مطرح شد، چرا که سرعت عمل در انتصابات اخیر بالا بود و اعضا از نگاه دو گانه شهردار به برخی مدیران انتقاد کردند. چرا که دیده شده برخی مدیران بازنشسته هستند اما عوض نشدند و برخی دیگر با عنوان بازنشسته تغییر می کنند.
وی افزود: ما طرفدار ثبات هستیم و دنبال تغییر نیستیم و معتقدیم که معلوم نیست این تغییرات در سال آخر با چه دلیل و چه خروجی باشد و به نظر میرسد در شهرداری استراتژی و راهبردی مشخصی برای تغییر مدیران نیست و تغییر یک دفعه چند مدیر درست نبود که البته شهردار تهران به این انتقادات اعضا پاسخ دادند. اما به دلیل ضیق وقت نتوانستم که ببینم آیا اعضا از این سخنان قانع شدند یا نه؟
انتهای پیام