رفتار نسل زد جامعه پزشکی را به هم ریخت

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد که بیش از نیمی از جوانان نسل زد، به دلیل بیاعتمادی به پزشکان، از انجام معاینات و آزمایشهای دورهای سلامت خودداری میکنند.
به گزارش خبرآنلاین، نتایج تازهترین نظرسنجی سالانه شرکت Aflac، که با مشارکت 2000 شاغل آمریکایی در بازه سنی 18 تا 65 سال انجام شده است، نشان میدهد بیش از 90 درصد از افراد، انجام آزمایشهای سلامت و چکاپهای دورهای خود را به تعویق انداختهاند.
اطلاعات آنلاین در خبری نوشت: مشکلات مربوط به برنامهریزی و زمانبندی، بیاعتمادی به پزشکان و مسائل مرتبط با بیمه مهمترین موانع پیش روی مراجعهکنندگان عنوان شده است.
این گزارش که توسط موسسه تحقیقاتی آفلاک (Aflac) تهیه شده، حاکی از آن است که نگرانیها در میان جوانان نسل زد بیش از دیگر گروههای سنی است. بیش از نیمی از این افراد اعلام کردهاند که بیش از دو هفته برای گرفتن وقت ملاقات با پزشک یا متخصص صبر نخواهند کرد.
همچنین نزدیک به یکسوم نسل زد از بیاعتمادی یا عدم علاقه به پزشکان خود و احساس شرم در حضور آنان خبر دادهاند که این درصد در مقایسه با سایر نسلها قابل توجه است.
علاوه بر این، نسل جوان بیشتر تمایل دارد به جای مراجعه به پزشکان، از منابع غیررسمی مانند دوستان، خانواده و شبکههای اجتماعی برای کسب اطلاعات سلامت استفاده کند.
به گفته متیو اوونبی، مدیر ارشد آفلاک، نسل زد با توجه به راحتی در استفاده از فناوری و شبکههای اجتماعی، همراه با نگرانیهای مالی و بیاعتمادی نسبت به سیستم بهداشتی، رویکردی اتخاذ کردهاند که اولویت را به سرعت و سهولت دسترسی میدهد و کمتر به مراقبتهای پیشگیرانه اهمیت میدهند.
از سوی دیگر، زنان جوان، به ویژه در نسل زد، بیشتر از مردان جوان و افراد مسنتر از انجام آزمایشهای سلامت خودداری میکنند. 68 درصد زنان نسل زد نسبت به 55 درصد مردان، از انجام چکاپها خودداری میکنند.
223217
کد خبر 2085912