جمعه 6 شهریور 1405

رفت و برگشت شاخص بورس / ارزش معاملات بازار سهام از 10 هزار میلیارد تومان گذشت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رفت و برگشت شاخص بورس / ارزش معاملات بازار سهام از 10 هزار میلیارد تومان گذشت

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با 10 هزار و 100 واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و 417 هزار واحد ایستاد و ارزش معاملات بازار سهام به بیش از 10 هزار و 516 میلیارد تومان رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام امروز و در دومین روز هفته نیز سبزپوش ماند. معاملات روز جاری پس از افزایش عرضه و کاهش تقاضا در روز گذشته، امروز با تعادل بین خریداران و فروشندگان آغاز شد و اکثر نمادها در محدود صفر تابلو دادوستد می‌شدند.

شاخص کل بورس که در ساعت نخست معاملات منفی بود با بهبود تقاضا تغییر جهت داد و مثبت شد و در پایان معاملات رشد 10 هزار و 100 واحدی را برای امروز ثبت کرد.

معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از یک میلیون و 147 هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بی از 10 میلیارد و 709 میلیون سهم و اوراق مالی بود.

ارزش کل معاملات بازار سرمایه به بیش از 10 هزار و 516 میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام حدود 6214 میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها بیش از 86 میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند.

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز جاری با 10 هزار و 100 واحد رشد در ارتفاع یک میلیون و 417 هزار و 862 واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با 3536 واحد مثبت عدد 407 هزار و 791 واحد را ثبت کرد.

معامله گران در بورس بیش از 7 میلیارد و 458 میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب 751 هزار معامله و به ارزش 5522 میلیارد تومان را دادوستد کردند.

نمادهای فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گروه مپنا، معدنی و صنعتی گل گهر، پالایش نفت اصفهان، پتروشیمی نوری و پالایش نفت تبریز با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص بورس بیشترین نقش را داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران نیز امروز سبز پوش بود و با افزایش 67 واحدی به 20 هزار و 308 واحد رسید.

معامله گران در فرابورس بیش از 3 میلیارد و 251 میلیون سهم و اوراق مالی در 396 هزار نوبت و به ارزش 4994 میلیارد تومان معامله کردند.

نمادهای پلیمر آریا ساسول، فرابورس ایران، پالایش نفت شیراز، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و پالایش نفت لاوان با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند و در مقابل نمادهای پتروشیمی زاگرس و سنگ آهن گهرزمین با بیشترین اثر منفی مانع رشد بیشترین شاخص شدند.

انتهای پیام