یک‌شنبه 22 تیر 1404

رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی»

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی»

اقتصادنیوز: ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی و رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور یکی از اعضای شورای نگهبان و معاون قوانین مجلس برگزار شد.

وی توضیح داد: در این جلسه ایرادات شورای نگهبان به طرح دو فوریتی تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم بررسی و اصلاح شد و انشالله در نوبت صحن مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید