جمعه 2 آذر 1403

رقیب اسنپ و تپسی از شهرداری آمد؛ تاکسی های تهران اینترنتی می شود

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
رقیب اسنپ و تپسی از شهرداری آمد؛ تاکسی های تهران اینترنتی می شود

«دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر» عنوان مصوبه‌ای است که پس از اختلافات بسیاری میان شهرداری و تاکسی‌های اینترنتی سرانجام در پاییز 1398 به تصویب رسید. «دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر» عنوان مصوبه‌ای است که پس از اختلافات بسیاری میان شهرداری و تاکسی‌های اینترنتی سرانجام در پاییز 1398 به تصویب رسید. این توافق که به نوعی...

«دستورالعمل نظارت بر چگونگی فعالیت ارائه‌دهندگان خدمات هوشمند مسافر» عنوان مصوبه‌ای است که پس از اختلافات بسیاری میان شهرداری و تاکسی‌های اینترنتی سرانجام در پاییز 1398 به تصویب رسید. این توافق که به نوعی برجام میان شهرداری و تاکسی‌های اینترنتی شناخته می‌شود و پیامد مصوبه هیات وزیران و با تصویب وزارت صمت و وزارت کشور بوده، مسئولیت‌ها، تعهدات، فرمول قیمت‌گذاری و مواردی از این دست را پیرامون فعالیت تاکسی‌های اینترنتی تعیین می‌کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با معرفی مدل جدید خدماتی به نام "شاتل" گفت: در این سیستم شهروندان به جای انتظار در خیابان، می توانند صندلی تاکسی خود را رزرو کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شادی مالکی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با معرفی مدل جدید خدماتی به نام "شاتل" گفت: این سیستم به شهروندان این امکان را می‌دهد که به جای انتظار در خیابان، صندلی خود را رزرو کنند و از خدمات تاکسی استفاده کنند. این مدل به کاهش معطلی و هزینه‌های شهروندان کمک می‌کند.

مالکی به بررسی وضعیت خدمات حمل و نقل تاکسی در کشور و به ویژه در تهران پرداخت و گفت: مدل خدمات تاکسی در ایران با بسیاری از کشورها و کلان‌شهرها متفاوت است و تاکسی‌ها به صورت هوشمند نظارت نمی‌شوند.

وی با درخواست از اعضای شورای شهر برای بهبود وضعیت تاکسیرانی من بارها خدمت اعضای محترم شورا رسیدم و خواهش کردم به سازمان تاکسیرانی کمک کنید. چون حمل و نقل سر جای خودش ننشسته است. نه در تهران در هیچ شهر دیگر. در حالی که تاکسی‌ها سوبسید دریافت می‌کنند، بخش دولتی از شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله سوخت، طرح ترافیک و بیمه تکمیلی را شامل می‌شوند اما خودروها اکنون در شرکت‌هایی که وابسته به شهرداری نیستند خدمات رسانی می‌کنند. این موضوع را می‌توان به راحتی از سامانه‌های وزارت کشور برداشت کرد.

مالکی به مشکلاتی که تاکسی‌ها با آن مواجه هستند، از جمله دریافت سوخت و خدمات از شهرداری و عدم نظارت مناسب اشاره کرد و در ادامه با معرفی مدل جدید خدماتی به نام "شاتل" گفت: این سیستم به شهروندان این امکان را می‌دهد که به جای انتظار در خیابان، صندلی خود را رزرو کنند و از خدمات تاکسی استفاده کنند. این مدل به کاهش معطلی و هزینه‌های شهروندان کمک می‌کند.

وی همچنین به چالش‌های تبلیغاتی و نیاز به افزایش تعداد ون‌ها برای ارائه خدمات بهتر اشاره و بر اهمیت ورود شهرداری به این حوزه تأکید کرد و افزود: پروژه‌های بزرگ زمان‌بر هستند و نیاز به حمایت و همکاری از سوی مدیریت شهری دارند تا به نتایج مطلوب دست یابند

منبع: خبرانلاین --> هم اکنون دیگران می خوانند

بیشتر بخوانید