رهبر کبیر انقلاب اسلامی
رهبر کبیر انقلاب اسلامی
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: بدون تردید شیوه برگزاری مراسم و برنامه های انقلاب در ایام کرونا، تجربه جدیدی برای مجموعه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بود.
عید غدیر، عید پیوند و برادری میان مومنان و ولایتمداران است، غدیر اوج همه خوبی ها و نقطه کمال همه رسالت ها پیامی دارد که در یک جمله کوتاه خلاصه شده است: من کنت مولاه، فهذا علی مولا.
نماینده مردم بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه فعالیت در عرصه اشتغال و کارآفرینی، نیازمند روحیه و فرهنگ جهادی است، یادآور شد: جهاددانشگاهی در مواقع بحرانهای ملی و منطقهای، با بهرهگیری از توان فنی و تخصصی واحدهای فناور و شرکتهای جهاددانشگاهی و سازماندهی آنها در جهت رفع نیازهای کشور، همواره به امر خدمترسانی از طریق ارایه خدمات و عرضه محصولات و فناوریهای خود، پرداخته...
نماینده مجلس شورای اسلامی در یادداشتی نوشت: وفاداری به منش و روش روحانیت از دیگر خصوصیات مرحوم محتشمیپور بود. از کسانی نبود که وقتی قدم در میدان سیاست می گذارند عقبه تاریخی خود را فراموش کند.
«سرم به خودم گرم بود، یکدفعه دیدم عباس (بابایی) دست دو تا از بچهها را گرفته دارد به طرف ماشین میآید. وقتی نزدیک شد، به من گفت: «هی نگو چرا لباس نو نمیپوشی، تا این بچهها پابرهنهاند، ماها حق نداریم لباس نو بپوشیم!»
مسؤولین نظامی ما اعم از ارتش و سپاه که خبرگان جنگ می باشند، صریحا اعتراف می کنند که ارتش اسلامی به این زودیها هیچ پیروزی به دست نخواهند آورد
ایسنا نوشت: نامه ای که 18 سال بعد از پایان جنگ هشت ساله عراق علیه کشورمان از شمار نامه های طبقه بندی شده درآمد و در تاریخ هفتم مهر 1385، 10 سال قبل از فوت توسط رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام افشا شد. این نامه دلایل امنیتی و لجستیکی و استراتژیک پذیرش قطنامه 598 سازمان ملل متحد که در 25 تیر 1367 صادر شد را فاش کرد و البته امضای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را بر خود داشت.
نامه ای که 18 سال بعد از پایان جنگ هشت ساله عراق علیه کشورمان از شمار نامه های طبقه بندی شده درآمد و در تاریخ هفتم مهر 1385، 10 سال قبل از فوت توسط رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام افشا شد. این نامه دلایل امنیتی و لجستیکی و استراتژیک پذیرش قطنامه 598 سازمان ملل متحد که در 25 تیر 1367 صادر شد را فاش کرد و البته امضای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را بر خود داشت.
نظام نوپای سیاسی ایران میراث دار یک نهاد حاکمیتی از آیت الله شهید شیخ فضل الله نوری است. هم او که در تمامی مراحل نهضت مشروطیت بر اسلامی بودن مسیر نهضت و اصل نظارت علما بر قوانین مجلس شورای ملی پافشاری کرد و در آخر به دلیل انتقاد به برخی شیوه ها و رویه ها به دست مشروطه خاهان در میدان توپخانه تهران به دار آویخته شد.
هواپیمایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان «هوانیروز»، از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره منشأ خدمات بسیاری در عرصههای مختلف برای نظام جمهوری اسلامی بوده که علاوه بر انجام مأموریتهای ذاتی خویش، در حفظ حریم نظام و مرزهای جمهوری اسلامی، در عرصههای دیگر نیز بنا بر ضرورت و توانمندی خود در خدمت ملت انقلابی بوده است.
شهید "محمد بانشی" در وصیت خود می نویسد: «از شما تقاضا دارم و عاجزانه التماس می کنم که جلو عام مردم گریه نکنید در پنهانی و در خانه گریه کنید... که دشمنان را کور و مأیوس نمایید...».
در هر ماه از سالهای جنگ تحمیلی و پس از آن، تعدادی از تیزپروازان کشورمان به شهادت رسیدند. در خردادهای هر سال تعدادی از خلبانان جاویدنام میهن به شهادت رسیدند که مروری کوتاه بر زندگی چند تن از آنها خواهیم داشت.
معصومه جهانبانی گفت: برای اعتلای انقلاب و پاس داشت خون شهداء و انتقام خون شهید حاج قاسم سلیمانی و استقرار دولت اسلامی ما بانوان ملک سلیمانی همه با هم پای صندوق های رای خواهیم رفت.
حسنزاده با تاکید بر اینکه مشکلات امروز کشور با گفتاردرمانی حل نمیشود، گفت: باید به دنبال تحقق عدالت در تمام فصول بود و به شخصی رأی داد که نگاه عالمانه به کشور دارد نه نگاه سیاسی.
مشاور ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی در پیامی یادآور شد: مرحوم محتشمی پور از شاگردان نزدیک و برجسته رهبر کبیر انقلاب اسلامی بود.