چهارشنبه 12 شهریور 1404

روسیه قطعنامه جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کرد + جزئیات

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
روسیه قطعنامه جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کرد + جزئیات

اقتصادنیوز: لاورنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید در پیش‌نویس جدید بندی که در قطعنامه قبلی می‌توانست بازگرداندن تحریم‌ها را در صورت تمدید قطعنامه 2231 غیرممکن کند حذف شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، خبرنگار روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ادعا کرده روسیه اقدام به توزیع پیش‌نویس قطعنامه جدیدی با موضوع مکانیسم پس‌گشت تحریم‌های ایران (اسنپ‌بک) ارائه کرده است.

لاورنس نورمن ادعا کرده که این پیش‌نویس نسبت به پیش‌نویسی که روسیه پیشتر ارائه کرده کمکی به مواضع سه کشور اروپایی و آمریکایی نزدیک‌تر شده اما باز هم بسیار بعید است که مورد پذیرش قرار گیرد.

روسیه در پیش‌نویس جدید از همه «مشارکت‌کنندگان اولیه» توافق هسته‌ای برجام خواسته است که فورا مذاکرات هسته‌ای را از سر بگیرند.

استفاده از عبارت «مشارکت‌کنندگان اولیه» به احتمال زیاد برای گنجاندن آمریکا در کنار روسیه، چین و سه کشور اروپایی در مذاکرات برجام صورت گرفته است.

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید در پیش‌نویس جدید بندی که در قطعنامه قبلی می‌توانست بازگرداندن تحریم‌ها را در صورت تمدید قطعنامه 2231 غیرممکن کند حذف شده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید