پنج‌شنبه 11 دی 1404

رونمایی از 370 پروژه سرمایه‌گذاری در 7 منطقه آزاد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
رونمایی از 370 پروژه سرمایه‌گذاری در 7 منطقه آزاد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد با اشاره به رونمایی از 370 پروژه سرمایه‌گذاری در 7 منطقه آزاد کشور، گفت: برای تسهیل سرمایه‌گذاری مجوزهای بی نام این پروژه‌ها صادر شده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الله عبدالملکی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو 2023) اظهار کرد: در سال 1402 شاخص فضای کسب و کار هر سه ماه یکبار در مناطق آزاد منتشر و بر اساس آن یک رقابت ایجاد شده و عملکرد مدیران مناطق آزاد ارزیابی می‌شود.

وی از شناسایی 370 پروژه سرمایه‌گذاری در مناطق 7 گانه خبر داد و افزود: همکاران ما در حوزه سرمایه‌گذاری مطالعات اولیه این طرح‌ها را انجام داده‌اند.

وی افزود: بر این اساس طرح توجیه اولیه تهیه شده که نشان می‌دهد این طرح‌ها سودآور است. مطالعات مربوط به بازار، زمین، انرژی و... نیز انجام شده است.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد اعلام کرد: این 370 پروژه امروز رونمایی شده و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می گیرد. ضمن این‌که برای تسهیل سرمایه‌گذاری مجوزهای بی نام این 370 پروژه صادر شده است.