جمعه 9 آذر 1403

ریشه جنگ ترکیبی و شناختی دشمن پیشرفت های جمهوری اسلامی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ریشه جنگ ترکیبی و شناختی دشمن پیشرفت های جمهوری اسلامی است

رمضانپور گفت: ریشه این جنگ به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی بازمی‌گردد که بعد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی محقق و به تبع آن خشم غرب و در راس آن دولت آمریکا را فراهم آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ علیرضا رمضانپور، معاون مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی صبح امروز در نشست شورای اداری تربت حیدریه اظهار داشت: آنچه امروز در فضای کشور شاهدیم، به تعبیر مقام معظم رهبری، پستی بلندی‌ها و خس و خاشاکی هستند که در مسیر قله قرار دارند و ناشی از چند موضوع و از جمله وجود برخی خواص بی‌بصیرت است.

وی افزود: برای مقابله با این افراد نیازمند بصیرت‌افزایی و جهاد تبیین هستیم که تحقق آنها نیز منوط به وجود و روی کار آمدن مدیران جهادی است تا اقدام به جهاد تبیین و روشنگری کنند.

وی با بیان اینکه امروز دشمن بر علیه ما جنگ ترکیبی ادراکی و شناختی براه انداخته گفت: ریشه این جنگ به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی بازمی‌گردد که بعد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی محقق و به تبع آن خشم غرب و در راس آن دولت آمریکا را فراهم آورد.

رمضانپور تصریح کرد: در اهمیت تبیین این موضوع همین بس که به گواه تاریخ در 20 شهریور سال 32 ایران توسط متفقین اشغال شد، اما از فردای پیروزی انقلاب دشمن چه در دوران دفاع مقدس، چه در محاصره اقتصادی و چه در جنگ نرم نتوانست حتی ذره ای به نظام اسلامی آسیب وارد کند و لذا اینک به جنگ همه جانبه سخت و نرم و تبیینی علیه ما روی آورده‌است.

معاون مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی در ادامه گفت: دومین دلیل التهاب ایجاد شده توسط آمریکا در ایران، آن است که می‌بینند امروز جمهوری اسلامی پایش را فراتر از مرزهای سیاسی گذاشته و لذا قصد دارند جلوی پیشرفت سیاسی ما را نیز بگیرند.

رمضانپور از انسجام ایجاد شده بین حاکمیت و قوای سه‌گانه که به مدد تشکیل دولت سیزدهم در کشور شکل گرفته و زمینه‌ساز چالش در قوای حاکمه آمریکا شده، به عنوان دلیل سوم این جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی یاد کرد.

وی در بخش دیگری به سنت سیاسی ایران با عنوان چرخش نخبگان یاد کرد و گفت: هر دولتی بعد استقرار ترجیح می‌دهد با نخبگانی که خود تشخیص می‌دهد به مردم خدمت کند و لذا در این دولت نیز شاهد جابجایی در ارکان مدیریتی کشور و استان هستیم.

رمضانپور افزود: مهم آن است که مدیران با منش جهادی، به تبیین وظایف محول شده خود بپردازند و در پیوند با این مهم از قرآن یا فلسفه عاشورا به عنوان نمادهای جهاد تبیین بهره گیرند تا ضمن معرفی و تبیین خدمات نظامی اسلامی، نظام ظلم و سلطه را معرفی و افشاگری کنند.

دخالت مسوولان غیرمرتبط در امور دیگر مدیران، ممنوع است

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه نیز در ادامه با بیان اینکه شاهد آغاز فعالیت‌های زودهنگام انتخاباتی هستیم، گفت: اما متاسفانه برخی رفتارهای بدیع را شاهدیم که برخی مسوولان غیرمرتبط از مدیران دستگاه‌ها طلب گزارش عملکرد می‌کنند که این یک بدعت عجیب در شاکله مدیریتی این خطه است.

علی‌اکبر کی‌پور با بیان اینکه هیچ مدیری حق ندارد به جز فرماندار، به هیچ مسوولی گزارش عملکرد خود را ارایه کند، گفت: البته مدیران موظف هستند خدمات خود را به اطلاع مردم برسانند که میعادگاه نماز جمعه بهترین مکان هم برای معرفی و هم برای پاسخگویی مدیران به مردم است، اما در عین حال شایسته نیست مسوولان خدمات خود را به در و دیوار شهر بچسبانند زیرا این شیوه رنگ و لعاب خودنمایی و تبلیغاتی دارد.

وی در ادامه از دستگاه‌های جهاد کشاورزی، مخابرات، گاز، راهذاری، آب منطقه‌ای و بنیاد مسکن به عنوان اداراتی یاد کرد که صد درصد مصوبات سفر ریاست جمهوری و استاندار در سالجاری را محقق کرده‌اند.

کی‌پور همچنین با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: در روز هشتم دی ماه میزبان شهید گمنام هستیم و مدیران موظف هستند در آیین سوگواری و پاسداشت این عزیز بزرگوار نهایت تلاش خود را مبذول دارند.

وی در بخش دیگری تصریح کرد: به همت مجموعه اقتصادی تربت‌حیدریه، هفت واحد تولیدی که قریب 10 سال تعطیل بود، مجددا فعال شده و اکنون 70 نفر کارگری که بیکار شده‌بودند، دوباره بر سرکار حاضر شدند.

کی‌پور در ادامه با اشاره به در پیش بودن شب یلدا از اداره صنعت، معدن و تجارت خواست تا نسبت به تهیه آجیل، میوه و شیرینی با قیمت مناسب از هم‌اکنون تمهیدات لازم را به کار گیرد.

در ادامه امام جمعه تربت‌حیدریه گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) نماد حقیقی جهاد تبیین است و ایشان در این راه سختی‌های زیادی را تحمل کردند.

حجت‌الاسلام سیدمحمد معلمی افزود: امروز نیز در فضایی بسر می‌بریم که همه و به خصوص مدیران و مسوولان می‌بایست در حوزه کاری خود به جهاد تبیین بپردازند که البته اجرای آن سختی‌ها و مشکلات خاص خود را دارد.

انتهای پیام /