جمعه 13 تیر 1404

زمانی برای شنیدن نه صحبت / جوان‌های فوتبال ایران در مسیر پیشرفت

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
زمانی برای شنیدن نه صحبت / جوان‌های فوتبال ایران در مسیر پیشرفت

روانخواه پیش از هر جلسه تمرین دقایقی با شاگردانش جلسه سرپایی برگزار می‌کند.

به گزارش ورزش سه، اردوی تیم ملی امید با بازیکنان زیر 21 سال در جریان و پیش از شروع هر جلسه تمرین امید روانخواه دقایقی برای بازیکنانش صحبت می‌کند و بدون شک در صحبت‌هایش علاوه بر مسائل فنی تجربیاتش را هم در اختیار آنها می‌گذارد تا مسیر سخت و پرچالش زندگی فوتبالی‌شان بهترین تصمیمات را بگیرند و مسیر هموارتری داشته باشند.

این اردو که با حضور پرتعداد بازیکنان تیم ملی جوانان برگزار می‌شود یک جهش بزرگ برای این بازیکنان به حساب می‌آید و در یک رده دیگر ملی می‌توانند به میدان بروند، بازیکنانی که جام جهانی جوانان را تجربه کردند بعد از سال‌های طولانی شاید طلسم حضور در المپیک را باطل کنند و در همین مسیر بتوانند پیراهن تیم ملی بزرگسال را به دست آورند و در تیم های باشگاهی هم فرصت بازی پیدا کنند، همه چیز به کیفیت فنی و البته ذهنیت آنها باز می‌گردد که آینده‌شان را تضمین خواهد کرد.

روانخواه زمانی که در تیم پیکان و هوادار حضور داشت از بازیکنان جوان زیادی در ترکیب تیمش بهره گرفت که البته تصمیم ریسکی در آن سطح به حساب می آمد اما حالا کار کردن با بازیکنان جوان و در سطح برابر فرصتی خواهد بود تا او هم توانایی هایش را همراه با شاگردانش به چالش بکشد و نتیجه تمرینات و سخنرانی که پیش از شروع هر تمرین با بازیکنانش انجام می‌دهد را در مستطیل سبز به نمایش بگذارند.

این نسل در ابتدای مسیر فوتبال قرار دارد و خیلی از آنها هنوز بالا و پایین این ورزش سخت را تجربه نکردند و گوش کردن، تمرین کردن و تمرکز روی فوتبال برای فوتبال ایران اتفاق مثبتی رقم خواهد زد، بودند ستاره هایی که در تیم ملی امید چهره شدند اما عمر فوتبالی طولانی نداشتند و با حواشی که گریبان آنها را گرفت خیلی زود فوتبالشان به پایان رسید.

زمانی برای شنیدن نه صحبت / جوان‌های فوتبال ایران در مسیر پیشرفت 2