چهارشنبه 26 شهریور 1404

زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در بافت‌های فرسوده به یک ماه کاهش یابد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در بافت‌های فرسوده به یک ماه کاهش یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پروانه‌های ساختمانی در بافت‌های فرسوده باید توسط شهرداری و شورای شهر به یک ماه کاهش یابد.

محمد آیینی، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهری شهرداری‌ها مکلف هستند همکاری و مشارکت لازم را در این زمینه داشته باشند.

به گفته مدیرعامل شرکت نوسازی بافت های فرسوده این حق مردم است که از تخفیف برخوردار شوند و طبق قانون شهرداری‌ها مکلف به تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه و تراکم ساخت برای محلات هدف مصوب هستند.

او می گوید: شهرداری‌ها می‌توانند سقف تخفیفات را 100 درصد هم در نظر بگیرند و معادل آن را از دولت دریافت کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی می گوید: در سطح کشور شهرداری‌ها و شورای شهر با نگاه مثبت به این قضیه ورود کنند و با اخذ مصوبه شورای شهر این تخفیف را صد در صد در نظر گرفته و روند صدور پروانه را به یک ماه کاهش دهند. این بزرگترین تشویق برای مردم و جامعه هدف نوسازی است که بافت فرسوده خود را نوسازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی