ساختارهای تأمین مالی در پارکهای علم و فناوری نیازمند تحول است
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سجادی نیری رئیس هیئتمدیره انجمن صندوقهای خطرپذیر شرکتی در گفت: تصویب قانون جهش، باعث شد نگاه حوزه علم و فناوری کشور علاوه بر حمایت از شرکتهای دانشبنیان به سمت توسعه زیستبوم برود. صنایع و کسب و کارهای بزرگ نقشآفرین شوند. وی افزود: در کنار صندوقهای پژوهش و فناوری نهادهای دیگری به تامین مالی مشغول هستند که اعضای این انجمن هستند حدود 20 سی...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سجادی نیری رئیس هیئتمدیره انجمن صندوقهای خطرپذیر شرکتی در گفت: تصویب قانون جهش، باعث شد نگاه حوزه علم و فناوری کشور علاوه بر حمایت از شرکتهای دانشبنیان به سمت توسعه زیستبوم برود. صنایع و کسب و کارهای بزرگ نقشآفرین شوند.
وی افزود: در کنار صندوقهای پژوهش و فناوری نهادهای دیگری به تامین مالی مشغول هستند که اعضای این انجمن هستند حدود 20 سی وی سی مجوز گرفتند. تعدادی از سکوهای تامین مالی جمعی شرکتهای سی وی سی و صندوقهای جسورانه بورسی، عضو انجمن صندوقهای سرمایهگذار خطرپذیر هستند.
سجادی نیری با عنوان اینکه افت جدی در سرمایهگذاری خطرپذیر به دلیل کرونا در جهان بود، اظهار کرد: این عدد در کشور ما افزایشی بود که اتفاق خوبی است. بخشی بخاطر شکل گیری سی وی سیها و حضور صنایع بزرگ در عرصه سرمایهگذاری خطرپذیر بود. در سال 1402 برآورد ما این است که حجم سرمایهگذاری خطرپذیر بیش از 5 همت بوده است.
وی اظهار کرد: پارکها متولیان توسعه اکوسیستم و اقتصاد دانشبنیان هستند و توسط صندوق پژوهش و فناوری و CVCها (سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی) و صندوقهای محلی میتوان با ظرفیت قانون جهش این توسعه را انجام داد. در سال 1402حدود 6 همت مبلغ تسهیلات و بیش از 20 همت ضمانتامه 407 فقره سرمایهگذاری خطرپذیر و مجموع ضمانتامهها از لحاظ تعداد 2 هزار بود.