شنبه 10 آذر 1403

ساخت مگا آی‌سی‌یو 40 تحت‌خوابی بیمارستان گلستان

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ساخت مگا آی‌سی‌یو 40 تحت‌خوابی بیمارستان گلستان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت از راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه در استان خوزستان خبر داد و افزود: این بخش تخصصی مگا آی‌سی‌یو با ظرفیت 40 تخت‌خواب به همت بنیاد برکت راه‌اندازی شده و در بخش اورژانس بیمارستان گلستان اهواز آماده سرویس‌دهی به بیماران است. محمد مهجوری خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این بخش مراقبت‌های ویژه...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت از راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه در استان خوزستان خبر داد و افزود: این بخش تخصصی مگا آی‌سی‌یو با ظرفیت 40 تخت‌خواب به همت بنیاد برکت راه‌اندازی شده و در بخش اورژانس بیمارستان گلستان اهواز آماده سرویس‌دهی به بیماران است.

محمد مهجوری خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این بخش مراقبت‌های ویژه 500 میلیارد ریال است.

وی تاکید کرد: بخش مراقبت‌های ویژه راه‌اندازی شده از نیرو‌های مختصص و آموزش‌دیده بهره می‌برد و دارای تجهیزات پزشکی پیشرفته از جمله ونتیلاتور، تجهیزات مانیتورینگ، لوله‌های تغذیه، درن‌ها و کاتتر‌ها است.

معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت درباره فعالیت‌های این بنیاد در حوزه ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در خوزستان توضیح داد: تا به امروز 47 مرکز بهداشتی و درمانی برکت در مناطق محروم و روستایی خوزستان به بهره‌برداری رسیده و وارد مدار پزشکی استان شده است.

مهجوری یادآور شد: 2 مرکز بهداشتی و درمانی دیگر نیز در استان خوزستان با مشارکت بنیاد برکت در حال ساخت است.

وی اظهار داشت: تعهد بنیاد برکت برای ساخت این 49 مرکز بهداشتی و درمانی در استان خوزستان بالغ بر 980 میلیارد ریال است.

معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت گفت: 49 مرکز بهداشتی و درمانی برکت در استان خوزستان عمدتا در روستا‌های شهر‌های اندیکا، لالی، مسجد سلیمان، اندیمشک، ایذه، باغ‌ملک، ماهشهر، دزفول، هویزه و اهواز افتتاح شده یا در دست ساخت است.

مهجوری با تاکید بر ساخت و تکمیل مراکز بهداشتی و درمانی در کشور گفت: ساخت 277 مرکز بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و روستایی کشور در دستور کار قرار دارد که از این تعداد، 232 مرکز به بهره‌داری رسیده و 45 مرکز نیز در دست ساخت است.

به گفته معاون عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت، این مراکز بهداشتی و درمانی شامل مرکز جامع سلامت، خانه و مرکز بهداشت، آزمایشگاه، پایگاه سلامت و اورژانس می‌شود.

مهجوری در پایان یادآور شد: مراکز بهداشتی و درمانی برکت بر اساس اعلام نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس شاخصه‌های سلامت این وزارت‌خانه در مناطق روستایی و کم‌برخوردار کشور ساخته می‌شوند.