سازمان تبلیغات اسلامی
سازمان تبلیغات اسلامی
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: میزان رعایت شیوهنامه، نکات بهداشتی و پایبندی به مقررات در بین عزاداران حسینی در اجتماعات مذهبی 2 برابر بیشتر از عامه مردم است.
گرزین گفت: کارگاه آموزشی تربیت «نسل حسینی» براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در گلستان آغاز به کار کرد.
حجت الله مددخانی گفت: سازمان تبلیغات به عنوان حامی و تسهیلکننده فعالیت هیئتهای مذهبی به وظایف خود به خوبی عمل کرد و عزاداریهای دهه اول محرم با رعایت پروتکلهای بهداشتی در قزوین برگزار شد.
امیرمهدی حکیمی گفت: نکته مهم درباره زندگی علامه حکیمی این بود که به هرچیزی که راجع به عدالت میگفتند عمل میکردند، اگر از انسان محروم دم میزدند و مینوشتند همانگونه آن را میزیستند.
امیرمهدی حکیمی گفت: نکته مهم درباره زندگی ایشان این بود که به هرچیزی که راجعبه عدالت میگفتند عمل میکردند، اگر از انسان محروم دم میزدند و مینوشتند همانگونه آن را میزیستند.
اسامی پذیرفته شدگان نتایج آزمون استخدامی سهمیه ایثارگران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، (سهمیه ویژه فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان 70 درصد و بالاتر) توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
کاروان «نسل حسینی» به مناسبت روز پزشک در بیمارستان بقیه الله حضور و برای کادر درمان و بیماران بستری مراسم عزاداری برگزار کرد.
کاروان «نسل حسینی» به مناسبت روز پزشک در بیمارستان بقیه الله حضور و برای کادر درمان و بیماران بستری مراسم عزاداری برگزار کرد.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان گفت: حفظ قداست مساجد و تقویت دین در امنیت مساجد و دور ماندن آن از واجبات است، چراکه مساجد از پایگاه های انقلاب اسلامی هستند.
امروز، هدف استعمارگر نوین تغییر پرچین جغرافیایی ممالک مورد تهاجم نیست؛ هدف، تسخیر خاکریزهای فرهنگی ملل آزاده دنیاست که همان چشم انداز غایی نظام سلطه گر جهانی است.
سید حجت الله موسوی قوام ضمن اشاره به وجود 167 مددجو جرائم غیر عمد در زندان های استان کرمان گفت: طرح «هر هئیت یک آزادی» قابل توجه هئیت های مذهبی، ذاکرین و مادحین است.
بنا بر گزارش سازمان تبلیغات اسلامی بیش از 81 درصد هیئت های مذهبی استان با رعایت دستور العمل های بهداشتی کرونایی، شعور حسینی را در کنار شور حسینی به نمایش گذاشتند.
رعایت دستورالعملهای فردی از قبیل ماسکزدن و رعایت فاصله اجتماعی نیز طبق آن چه مشهود است، هنوز تا نصاب مطلوب فاصله دارد. تلاش برای به حد نصاب رساندن رعایتها، سرعتبخشیدن به واکسیناسیون و روشنکردن تکلیف سفرها و تجمعات، سه اقدام ضروری هستند که انجام قاطع آنها میتواند کشور ما را از بحران کنونی کرونا نجات دهد.»
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علیرضا پارسا استاد بسیجی، دانشیار رشته فلسفه و کلام اسلامی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور و نویسنده کتابهای فلسفی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا دعوت حق را لبیک گفت. علیرضا پارسا در دوران جوانی در سنگر مساجد انقلابی شهر اهواز بهویژه مسجد حجازی در حمایت از نهضت امام خمینی (ره) نقش محوری داشت و پس از آن سالها در جنگ تحمیلی در راه دفاع...
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با صدور پیامی درگذشت علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور را تسلیت گفت.
علیرضا نادعلی امروز به صورت رسمی سخنگوی شورای شهر تهران شد.