سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به رونمایی از آمارنامه تجهیزات پزشکی برای نخستین بار در کشور گفت: این آمارنامه مبنای برنامهریزی و تامین در حوزه تجهیزات قرار خواهد گرفت.
ایرنا نوشت: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه شیرخشک با ارایه کد ملی توسط داروخانهها تخلف است و مردم در صورت مشاهده آن را به معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی گزارش دهند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه شیرخشک با ارایه کد ملی توسط داروخانهها تخلف است و مردم در صورت مشاهده آن را به معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی گزارش دهند.
مدیرعامل انتقال خون کشور عدم ساخت پالایشگاه پلاسما در ایران را خیانتی بزرگ نامید و گفت: کسی که از او به عنوان پدر پلاسما از آن یاد میشود، کسی بود که باید پانزده سال پیش در کشور پالایشگاه تأسیس میکرد در حالی که این کار را انجام نداده است.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی از رشد 100 درصدی تولید داروهای مسکن در هفته دوم تیرماه با توجه به نیاز دارویی کشور خبر داد.
تهران - ایرنا - مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه شیرخشک با ارایه کد ملی توسط داروخانهها تخلف است و مردم در صورت مشاهده آن را به معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی گزارش دهند.
شیراز - ایرنا - مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان برای تأمین امنیت غذایی پایدار تاکید کرد و با اشاره به تأثیر هوش مصنوعی بر صنایع غذایی، گفت: استفاده از این تکنولوژی کمک خوبی به این سازمان در زمینه ایمنی غذا و دارو میکند.
تجویز بیمورد برای بیماران مبتلا به سرطان موجب آسیب جسمی و مالی به آنها شده است / 30درصد شیمیدرمانیها در کشور خارج از ضابطه انجام میشود
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور نسبت به برچسب گذاری محصولات تراریخته و ضرورت نظارت موثر سازمان غذا و دارو بر این محصولات تاکید کرد.
در دنیا هنگام تجویز بسیاری از داروها بهویژه شیمی درمانی، با بیمار و خانواده او درباره درصد بهبودی یا افزایش طولعمر بااستفاده از یک دارو مشورت میشود و تصمیمگیری مشترک صورت میگیرد. اما در ایران کسی دراینباره صحبت نمیکند و خانواده بیمار تمام زندگی خود را میفروشد و خرج درمان سرطان بیمارشان میکند، چون پزشک به آنها اعلام کرده که یک داروی گران شاید منجر به بهبودی یا افزایشعمر شود.
طاقت خانوادههای هموفیلی آنقدر طاق شده که با نگارش نامه ای خطاب به رئیسجمهور به نبود دارو اعتراض کرده و پرسیده اند: چرا با جان فرزندانشان بازی میشود؟
بیشترین گلایه بیماران از اصرار به تجویز شیمیدرمانی و پرتودرمانیهای غیرضروری، در بخش خصوصی است و در بخش دولتی چنین موضوعی کمتر دیده میشود. این نکته را یک متخصص پرتودرمانی هم تایید میکند و میگوید: پزشکان شاغل در این بخش هیچ نفعی از شیمیدرمانی نمیبرند و سود اصلی آن از داروهایی است که تامین و فروخته میشود. بخشی از این داروها، وارداتی هستند، اما تنها بخشی از آنها از شرکتهای معتبر...
تعداد مبتلایان هموفیلی کم است و نادیده گرفتن آنها نهایت ضعف و ناکارآمدی مسئولان را نشان می دهد. تنها اقدامی که در حق این بیماران انجام می دهند تأمین دارو است که آن هم به درستی اتفاق نمی افتد.
رسالت نوشت: بیماران مبتلا به هموفیلی هشت ماه است که علاوه بر درد بیماری با درد کمیابی و نایابی دارو هم دست به گریبان اند و کار هر روزه خود و خانوادههایشان این است که به داروخانههای مرکزی تلفن کنند تا شاید جستجوهایشان به نتیجه برسد.
وزیر بهداشت عراق گفت: در حال حاضر شرایط صادرات برای شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی ایرانی به عراق را تسهیل کردهایم و امیدواریم سایر شرکتها نیز از این فرصت استفاده کنند.