یک‌شنبه 4 خرداد 1404

سازمان غذا و دارو

سازمان غذا و دارو

وب‌گاه الف

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: بازار ارزی تجهیزات پزشکی کشور سالانه حدود یک میلیارد دلار است و بخش زیادی از ارز تخصیص یافته به تجهیزات پزشکی همچنان ارز ترجیحی است.

خبرگزاری تسنیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به درمان یک میلیون و 200 هزار بیمار خارجی در بیمارستان‌های ایران، بر لزوم ایجاد یک کریدور امن برای انتقال بیماران بین‌المللی به ایران و جلوگیری از فعالیت دلالان حوزه گردشگری سلامت تأکید کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رییس سازمان غذا و دارو گفت: بازار ارزی تجهیزات پزشکی کشور سالانه حدود یک میلیارد دلار است و بخش زیادی از ارز تخصیص یافته به تجهیزات پزشکی، ارز ترجیحی است.

خبرگزاری تسنیم

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: داروی «پکسلووید» اخیر توسط سازمان غذا و دارو آمریکا، تایید شده و توصیه کمیته علمی همچنان تسریع روند اداری و اجرایی ورود به فهرست دارویی و تولید این دارو در کشور است.

وب‌گاه مشرق نیوز

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: ممکن است تزریق واکسن‌های سویه های قبلی، اثربخشی چندانی در مقابله با زیرسویه های جدید کرونا نداشته باشند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از اقدامات این سازمان به منظور تسهیل تهیه داروهای تک‌نسخه‌ای خبر داد و در عین حال تاکید کرد که پزشکان جهت جلوگیری از تحمیل مشکلات تامین و هزینه‌های سنگین به بیماران، داروهای فهرست رسمی کشور را تجویز کنند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو از امکان دسترسی معاونین غذا و داروی سراسر کشور به داروهای توزیع شده در بستر سامانه «تیتک» خبر داد و گفت: علاوه بر تحقق شفافیت، معاونین غذا و دارو می‌توانند موجودی دارویی سایر استان‌ها را رصد و اقلام مورد نیاز خود را تامین کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران، دسترسی به موقع به دارو را مهم ترین چالش بیماران نادر دانست.

وب‌گاه مشرق نیوز

شرکت نئورالینک از زیرمجموعه‌های تحت مدیریت ایلان ماسک هم اعلام کرد برای مطالعه ایمپلنت‌های مغزی در انسان تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا را دریافت کرده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

نورالینک، شرکت تولیدکننده ایمپلنت مغز ایلان ماسک برای اولین مطالعه انسانی خود از سازمان غذا و دارو مجوز گرفت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

نورالینک در بیانیه‌ای می‌گوید تأییدیه‌ی سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) را برای اولین مطالعه‌ی بالینی روی انسان دریافت کرده. این شرکت که تحت مالکیت ایلان ماسک قرار دارد، تراشه‌ی مغز - کامپیوتر می‌سازد. اگر ادعای نورالینک حقیقت داشته باشد، به‌زودی شاهد کاشت تراشه‌های این شرکت در مغز انسان خواهیم بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از گاردین، شرکت نیورالینک (Neuralink) که متعلق به ایلان ماسک است و در زمینه کاشت تراشه مغز فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه اعلام کرد که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده چراغ سبز دریافت کرده تا اولین مطالعه بالینی انسانی خود را آغاز کند. این شرکت در اوایل سال 2022 به دنبال تأییدیه این سازمان بود که آژانس این درخواست را رد کرد. به گفته کارمندان،...

وب‌گاه عرشه آنلاین

سازمان غذا و دارو آمریکا که در ابتدا درخواست شرکت نیورالینک ایمپلنت مغز ایلان ماسک برای مطالعه انسانی را رد کرده بود، سرانجام به این شرکت چراغ سبز نشان داد.