سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
عبدالحسین روح الامینی رئیس کمیته غذا و دارو مجلس از طرح استیضاح وزیر بهداشت و درمان با بیش از 60 امضای نمایندگان و ثبت آن در سامانه مجلس خبر داد.
رئیس کمیته غذا و دارو مجلس از طرح استیضاح وزیر بهداشت و درمان با بیش از 60 امضای نمایندگان و ثبت آن در سامانه مجلس خبر داد.
طرح استیضاح بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان به تاریخ 13/09/1401 در سامانه بارگذاری شده که تاکنون بیش از 60 نفر از نمایندگان آن را امضا کردند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، 72 بیمار مبتلا به کووید 19 در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری هستند.
مدتهاست در زمان نقد از کمبودها در حوزه سلامت شاهد اظهار و نظر شتابزده مسئولان هستیم که بارها باعث بروز تناقض گویی یا پاسکاری در این حوزه شدهایم، گویا این تراژدی هیچگاه پایانی ندارد و متاسفانه طی چند ماه گذشته با کمبود کیتهای آزمایشگاهی در کشور مواجه بودیم که بسیاری از مسئولان آزمایشگاهی از این کمبود گلایه مند هستند.
داروخانهداران میگویند برخی شرکتهای پخش به ازای فروش بعضی داروهای کمیاب، آنها را مجبور به خرید داروها و مکملهایی میکنند که مصرف پایین دارند؛ پدیدهای که به نام "سبدفروشی" بین فعالان صنعت دارو شناخته میشود.
دارو باید از مسیر رسمی زنجیره تامین دارو به دست مصرفکننده و بیمار برسد که تنها عرضهکننده داروها هم داروخانهها هستند. تامین دارو از هر جایی به غیر از داروخانه رسمیت ندارد و غیر قانونی است.
نماینده کبودرآهنگ گفت: در 454 روز مسئولیت آقای عین اللهی، 277 تذکر کتبی از نمایندگان گرفته است و تاکنون بیش از 224 سوال از عملکرد این وزارتخانه در سامانه درج شده است، این کارنامه آیا نگران کننده نیست؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخهای وزیر بهداشت و درمان درباره وضعیت بهداشت در کشور قانع نشدند.
ایسنا نوشت: مشاور رسانهای رییس سازمان غذا و دارو درباره مصرف داروهای غیرمجازی که از کانالهای تلگرامی و اینستاگرامی و سایر مبادی غیرمجاز تهیه میشوند، هشدار داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در نامه ای به وزارت بهداشت به بیان مطالبی درباره قیمت گذاری دارو پرداخت. متن این نامه به شرح ذیل است: بسمه تعالی امام خامنهای مبارزه با فساد یک جهاد همه جانبه است. جناب آقای دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی سلام علیکم به استحضار میرساند قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان مجموعهای...
دارو باید از مسیر رسمی زنجیره تامین دارو به دست مصرفکننده و بیمار برسد که تنها عرضهکننده داروها هم داروخانهها هستند. تامین دارو از هر جایی به غیر از داروخانه برای ما رسمیت ندارد و غیر قانونی است.
مشاور رسانهای رییس سازمان غذا و دارو درباره مصرف داروهای غیرمجازی که از کانالهای تلگرامی و اینستاگرامی و سایر مبادی غیرمجاز تهیه میشوند، هشدار داد.
محموله های آنتی بیوتیک از کشور هند به تدریج و یکی پس از دیگری وارد کشورمان می شوند.
تهران - ایرنا - مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: سومین محموله آنتی بیوتیک حاوی یک میلیون از انواع سوسپانسیون آنتیبیوتیک شامل آزیترومایسین 100 و 200 میلی گرم، شربت آموکسی سیلین، شربت کوآموکسی کلاو و سفکسیم وارد کشور شد.