شنبه 3 آذر 1403

سازمان غذا و دارو

سازمان غذا و دارو

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف خودسرانه و عوارض منجر به مرگ آنتی بیوتیک «سفتریاکسون» هشدار داد.

وب‌گاه فرارو

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به عوارض منجر به مرگ مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک سفتریاکسون هشدار داد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا جهانگرد، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق بررسی صورت گرفته توسط گروه ثبت و بررسی ایمنی و عوارض ناخواسته فرآورده‌های سلامت، از مجموع گزارش‌های عوارض و اشتباهات دارویی در سال 1402 در سامانه گزارش عوارض دارویی، 9 درصد آن مربوط به گزارش‌های عوارض ناخواسته داروی سفتریاکسون بوده است. وی افزود: از میان گزارش‌های...

خبرگزاری تسنیم

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف خودسرانه و عوارض منجر به مرگ آنتی بیوتیک سفتریاکسون هشدار داد و گفت: از میان گزارش‌های بررسی شده درمورد عوارض داروی سفتریاکسون 286 مورد مربوط به گزارش عوارض جدی بوده است.

وب‌گاه عصر ایران

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف خودسرانه و عوارض منجر به مرگ آنتی بیوتیک «سفتریاکسون» هشدار داد.

خبرگزاری تسنیم

با گشت‌و‌گذاری در داروخانه‌های سطح شهر و برخی پلتفرم‌های مجازی با تخفیف‌های عجیب و ویژه مکمل‌ها و مولتی‌ویتامین‌ها مواجه می‌شویم که بررسی علل آن، حقایق پنهانی از وضعیت نابسامان تولید و توزیع مکمل در کشور را برملا می‌کند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

افزایش فشارهای مالیاتی اعتراض صنف لوازم آرایشی طی هفته جاری را در پی داشت. طوری که برخی فعالان این صنف با تجمع مقابل سازمان امور مالیاتی اعتراض خود را به گوش دولت رساندند. افزایش فشارهای مالیاتی اعتراض صنف لوازم آرایشی طی هفته جاری را در پی داشت. طوری که برخی فعالان این صنف با تجمع مقابل سازمان امور مالیاتی اعتراض خود را به گوش دولت رساندند. به گزارش عرشه آنلاین؛ تجارت‌نیوزنوشت، فروشندگان...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلب و عروق وزارت بهداشت گفت:: 35 درصد از کل مرگ و میرها در کشور و 46 درصد از مرگ و میرهای بیماری‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر مربوط به بیماری‌های قلب و عروق است که با چند کار ساده قابل پیشگیری و کنترل است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش وبدا، دکتر سیدحیدر محمدی رییس سازمان غذا و دارو با تاکید بر نقش پاسخگویی مناسب 190 به مردم درخصوص کمبود‌های دارویی، اظهار کرد: مخاطبان این سامانه بیماران و خانواده آن‌ها هستند و کارشناسان این سامانه باید در حوزه پاسخگویی ضمن رعایت وظایف حرفه‌ای، به صورت شایسته و حفظ کرامت مردم اهتمام داشته باشند. وی افزود: باید در ارائه خدمت به مردم عزت و شان آن‌ها حفظ شده و پاسخگویی به نحو...

وب‌گاه فرارو

رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلب و عروق وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی اولین عامل مرگ و میر در کشور هستند، گفت: 35 درصد از کل مرگ و میر‌ها در کشور و 46 درصد از مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های غیر واگیر مربوط به بیماری قلب و عروق است.

خبرگزاری ایرنا

تهران ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو از استقرار سامانه پاسخگویی کمبودهای دارویی 190 به‌منظور ارائه خدمات بهتر در این سازمان خبر داد وگفت: باید در ارائه خدمت به مردم عزت و شان آن‌ها حفظ شده و پاسخگویی به نحو احسن انجام شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلب و عروق وزارت بهداشت گفت:: 35 درصد از کل مرگ و میرها در کشور و 46 درصد از مرگ و میرهای بیماری‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر مربوط به بیماری‌های قلب و عروق است که با چند کار ساده قابل پیشگیری و کنترل است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چگونگی تبدیل نظریه علوم انسانی به فناوری نیاز امروز جامعه است. باید از نظریه‌های فرهنگی به الگوی حکمرانی فرهنگی برسیم.

خبرگزاری تسنیم

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به پاسخگویی سامانه 190 به مردم درباره کمبودهای دارویی، گفت: مردم می‌توانند در مدت‌زمان کوتاهی داروی مورد نظر خود را در سامانه تیتک جستجو کنند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی شهریاری، صبح سه‌شنبه در کنگره دندانپزشکی ایران، افزود: جامعه علمی و انجمن‌های علمی جایگاه ویژه‌ای دارند که باید خواسته‌های منطقی آن‌ها در وزارت بهداشت مدنظر قرار بگیرد. وی با انتقاد از برخی تصمیم گیری‌های اشتباه در وزارت بهداشت، افزود: استقرار اداره کل تجهیزات پزشکی در سازمان غذا و دارو هیچ جایگاهی ندارد و باید در وزارتخانه قرار می‌گرفت. شهریاری...

وب‌گاه عصر ایران

سازمان غذا و دارو، سیستم قضایی و برند‌های تجاری گاهی اوقات آن آزمایشگاه را به عنوان یک مزاحم قلمداد کرده و استدلال می‌کنند که یافته‌های آن باعث ترساندن شهروندان عادی می‌شود، اما دانشمندانی که کار مشابهی انجام می‌دهند معتقدند که اطلاعات منبع قدرت است حتی اگر مصرف کنندگان درباره تاثیرات ناشی از دوز‌های متفاوت در معرض بنزن یا پارابن قرار گرفتن چیزی ندانند.