سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران
رییس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: 3 ماهواره از 6 ماهوارهای که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده در نوبت پرتاب قرار دارند، در این پژوهشگاه طراحی و اجرا میشود که از این تعداد ماهواره "ناهید -1" تحویل داده شده است.
شیراز - ایرنا - مدیر کل حوزه ریاست سازمان فضایی و دبیر شورای عالی فضایی ایران گفت: 92 کشور در حوزه فناوری و خدمات فضا پایه ورود کرده و عضو باشگاه فضایی جهان هستند که از این تعداد 58 کشور قادر به طراحی و ساخت ماهوارهاند و از این میان 10 کشور توانایی پرتاب ماهواره دارند که ایران جزو آنهاست.
عدم موفقیت ماهواره ظفر باعث توقف این تلاشها نشد و ظفر 2 در راه است چرا که دست یابی به ارتفاع بالای 540 کیلومتر با سرعت بیش از 6500 متر بر ثانیه برای نخستین بار در پرتابهای فضایی کشور در ماهواره ظفر اتفاق افتاد.
رئیس سازمان فضایی ایران در واکنش به جوسازی آمریکا و فرانسه علیه برنامههای فضایی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ملت ایران در توسعه علمی منتظر هیچ کسی نمیمانند.
سازمان فضایی ایران در اطلاعیهای ضمن تشریح فرآیند پرتاب ماهواره "ظفر 1" اعلام کرد: با توجه به تحقیقاتی بودن فرآیند پرتاب و تحقق بیش از 95 درصد از اهداف طرحریزی شده، لذا فرآیند پرتاب موفق بوده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران به جو سازی آمریکا و فرانسه علیه برنامه های فضایی جمهوری اسلامی ایران پاسخ داد.
تهران - ایرنا - سازمان فضایی ایران در اطلاعیه ای با توصیف فرآیند پرتاب ماهواره ظفر1 اعلام کرد: با توجه به تحقیقاتی بودن فرآیند پرتاب و تحقق بیش از 95 درصد از اهداف طرح ریزی شده، فرآیند پرتاب موفق بوده است.
آذری جهرمی در پاسخ به وضعیت ارتباطات تلفن همراه و ثابت در استان گیلان گفت: دلیل قطعی گسترده در شبکه ارتباطی قطعی برق است. سازمان فضایی برای اتصال ارتباط سیار ماهوارهای در مناطق اعلام آمادگی کرده است تا مردم بتوانند به واسطه ایستگاههای ارتباط ماهوارهای، امکان برقراری تماس داشته باشند.
رئیس سازمان فضایی کشور گفت: سال گذشته ماهوارهبر سیمرغ در دومین پرتاب عملیاتی خودش توانست تا مدار 500 کیلومتری برسد و تنها 40 ثانیه زمان کم آوردیم تا به سرعت لازم برای تزریق ماهواره به مدار برسیم.
تهران - ایرنا - رسانههای غربی با تاکید بر موفقیت پرتاب ماهواره ظفر، با اعلام اینکه ماهواره به دلیل نداشتن سرعت کافی نتوانست در مدار زمین قرار گیرد، این رویداد را بازتاب دادند.
رییس سازمان فضایی ایران از دستیابی به ارتفاع بیش از 540 کیلومتری برای اولین بار در پرتابهای فضایی کشور خبر داد.
تهران - ایرنا - امروز (یکشنبه) مسوولان و تعدادی از خبرنگاران راهی پایگاه فضایی امام خمینی (ره) در سمنان شدند تا موفقیت ظفر را به تماشا بنشینند، اما نشد. ظفر با تمام امیدهایی که به سوی او روانه شده بود، در مدار قرار نگرفت.
لحظاتی قبل ماهواره ایرانی "ظفر" که در پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان مستقر شده بود، به عنوان ششمین ماهواره ایرانی با با ماهوارهبر "سیمرغ" به فضا پرتاب شد. اما ماهواره بر به سرعت مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید و بهینه سازیهای لازم جهت پرتاب آتی انجام خواهد شد.