شنبه 29 دی 1403

سازمان میراث فرهنگی

سازمان میراث فرهنگی

وب‌گاه گسترش

هزینه یک شب اقامت در شهر ماسوله بین 500 تا 2میلیون 500 هزار تومان متفاوت خواهد بود. در 55کیلومتری رشت در استان گیلان شهری به نام ماسوله واقع است. محل قرار گیری ماسوله در 32کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن میباشد و از غرب به خلخال از شمال به ماسال و از جنوب به طارم محدود است این شهر دارای 27درجه و 8 دقیقه طول جغرافیایی و دارای 29درجه و1 دقیقه طول جغرافیای می باشد. ماسوله قدیم که به کهنه...

وب‌گاه خبر آنلاین

سکوت این روزهای احمدی نژاد در مقابل فاجعه غزه و جنایت اسرائیل علیه فلسطینی ها سوال برانگیز شده است.

وب‌گاه فرارو

امروز جمعه (14 مهر) مصطفی سلاحی یکی از کاشفان غار علیصدر در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

یکی از کاشفان غار علی‌صدر و کوهنوردان پیشکسوت همدانی درگذشت، پیکر مرحوم «مصطفی سلاحی» امروز در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: یکی از کاشفان غارعلیصدر و کوهنوردان پیشکسوت همدانی درگذشت، پیکر مرحوم «مصطفی سلاحی» امروز در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد.

وب‌گاه گسترش

یکی از کاشفان غار علیصدر و کوهنوردان پیشکسوت همدانی درگذشت، پیکر مرحوم «مصطفی سلاحی» امروز در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد. مصطفی سلاحی از کوهنوردان و غارنوردان با سابقه کشور و یکی از کاشفان غار علیصدر همچنین یکی از مدرسین فعال دوره طبیعت‌گردی سازمان میراث فرهنگی درگذشت. این کوهنورد پیشکسوت و متولد سال 1319 در دهه 30 و40 از بانیان اصلی ساخت پناهگاه میدان میشان بود و در سال...

وب‌گاه عرشه آنلاین

یکی از کاشفان غار علیصدر و کوهنوردان پیشکسوت همدانی درگذشت، پیکر مرحوم «مصطفی سلاحی» امروز در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد. یکی از کاشفان غار علیصدر و کوهنوردان پیشکسوت همدانی درگذشت، پیکر مرحوم «مصطفی سلاحی» امروز در باغ بهشت همدان تشییع و به خاک سپرده شد. به گزارش عرشه آنلاین، مصطفی سلاحی از کوهنوردان و غارنوردان با سابقه کشور و یکی از کاشفان غار علیصدر همچنین یکی از مدرسین...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مصطفی سلاحی از کوهنوردان و غارنوردان با سابقه کشور و یکی از کاشفان غار علیصدر همچنین یکی از مدرسین فعال دوره طبیعت‌گردی سازمان میراث فرهنگی درگذشت.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مراسم نکوداشت ثبت کاروانسرا‌های ایرانی در میراث جهانی یونسکو در مرکز همایش‌های دانشگاه هنر و معماری پارس برگزار شد. در این مراسم محمود گلابچی، صاحب کرسی یونسکو در معماری اسلامی و بنیان‌گذار دانشگاه معماری و هنر پارس، علی دارابی، معاونت میراث فرهنگی و قائم مقام وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، سید محمد بهشتی ریاست سابق سازمان میراث فرهنگی، محمد حسن...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

بسیاری از ما مالک آثار هنری با ارزشی هستیم که از گذشته به ما رسیده است و یا خودمان در فرصت هایی آنها را خریداری کرده ایم. نگهداری و مالکیت تابلوهای نقاشی، فرش های زیبای ایرانی، مجسمه های برنزی، کتاب ها و خطاطی های دوره های گذشته و بسیاری دیگر از اشیاء قدیمی و ظریف با ویژگی های خاص هنرمندان و صنعت گران هر یک از مناطق مختلف جهان همیشه مرسوم بوده و دارای اهمیت است.

وب‌گاه فرارو

تهران، کلان‌شهری که پیش از انقلاب 203 مهمان‌پذیر داشت، اما اکنون 103 مهمان‌پذیر دارد. حالا خانه‌های اجاره‌ای هم به معضلی برای صاحبان هتل‌ها و مهمان‌پذیر‌ها تبدیل شده و آن‌ها در این رقابت عملاً شکست خورده‌اند. این در حالی است که به گفته رئیس اتحادیه مهمان‌پذیران تهران 200 خانه اجاره‌ای به‌عنوان محل اختفا، لابراتوآر مواد مخدر و حتی فعالیت تروریستی شناسایی و به استانداری معرفی شده‌اند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: موسیقی سنتی ایرانی همانند آداب و سنت‌های این سرزمین جزئی از میراث ناملموس محسوب می‌شود. این موسیقی اصیل، که معرف فرهنگ ایران است در پرونده‌ای به نام «ردیف‌های موسیقی ایرانی» به عنوان نخستین پرونده مستقل ایران، هشتم مهرماه سال 1388 (2009 میلادی) در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد تا به گفته یک پژوهشگر موسیقی، این هنر سنتی و ملی ایرانی به دنیا معرفی شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری دانشجو، سیدعزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی در حاشیه افتتاحیه 188 پروژه گردشگری کشور که به مناسبت روز پنجم مهرماه، روز جهانی گردشگری در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد به خبرنگاران گفت: آمار گردشگران ورودی در دو سال اخیر با توجه به اینکه با پدیده کرونا روبرو بودیم رشد داشته است. رشد گردشگری ایران 3 برابر متوسط رشد جهانی بعد از کرونا بود. اما این آمار نسبت...

خبرگزاری تسنیم

"گردشگری سلامت" در حال حاضر در زمره رو به رشدترین انواع گردشگری محسوب شود؛ برای توسعه گردشگری سلامت در کشورمان و ارائه خدمات هرچه بهتر به توریست‌های سلامت، قطعاً نیازمند تجهیز زیرساخت‌های مربوطه به خصوص بهسازی هتل‌ها هستیم.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی گفت: تبدیل تبریز به قطب گردشگری از برنامه‌های دولت سیزدهم است و ما در معاونت اقتصادی این آمادگی را داریم تا در خصوص جذب سرمایه گذار و تسهیل سرمایه گذاری ورود کنیم.