یک‌شنبه 18 خرداد 1404

سازمان هواپیمایی

سازمان هواپیمایی

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک مقام مسوول از پیش‌فروش بلیت‌های اتوبوس اربعین از 6 مردادماه خبر داد و گفت: بلیت‌های اربعین به صورت اینترنتی به فروش خواهد رسید.

خبرگزاری مهر

یک مقام مسوول از پیش‌فروش بلیت‌های اتوبوس اربعین از 6 مردادماه خبر داد و گفت: بلیت‌های اربعین به صورت اینترنتی به فروش خواهد رسید.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر بر جلوگیری از قطعی برق مراکز اقامتی تأکید کرد.

خبرگزاری مهر

اطلاع‌رسانی افزایش دمای هوا، جلوگیری از قطعی برق مراکز اقامتی، لزوم ارائه سیاست‌های شفاف به‌منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت بلیت از جمله نکات مطرح شده در ستاد خدمات سفر بود.

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: به دلیل مشکلات حمل و نقل عمومی، زائران سفر خود را با وسایل شخصی خودشان انجام دهند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد: قیمت بلیت هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود.

وب‌گاه الف

رئیس ستاد مرکزی اربعین تأکید کرد: قیمت بلیط هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس ستاد مرکزی اربعین تأکید کرد: قیمت بلیط هواپیما را سازمان هواپیمایی باید اعلام کند و نباید تغییری در قیمت ایام اربعین ایجاد شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه خبر آنلاین

انتشار خبر پلمپ دفتر ترکیش ایرلاین با واکنش‌های بسیاری مواجه شده است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد محمدی‌بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری عملکرد این وزارتخانه در دولت سیزدهم که در ساختمان دادمان برگزار شد، اظهار کرد: 28 شرکت هواپیمایی خارجی در ایران پرواز انجام می‌دهند و دستگاه‌های بین‌المللی با ایران همکاری و هماهنگی کامل دارند. وی با اشاره به تهدیدات صنعت هوانوردی غیر نظامی در سال 1400 و 1401 گفت:...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: از 101 فروند انواع هواپیما و بالگرد وارد کشور شده 71 فروند هواپیمای مسافری بوده است.

وب‌گاه گسترش

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور از تکمیل 2 فرودگاه سقز و گناباد طی دولت سیزدهم سخن به میان آورد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان