سه‌شنبه 16 بهمن 1403

سالانه 650 فقره تسهیلات مسکن به ایثارگران قزوین پرداخت می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سالانه 650 فقره تسهیلات مسکن به ایثارگران قزوین پرداخت می‌شود

قزوین - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: سالانه به طور میانگین 650 فقره تسهیلات مسکن به جامعه ایثارگران و خانواده معظم شهدا در استان پرداخت می‌شود.

غلامرضا حقایق پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس سهمیه بنیاد شهید و امور ایثارگران بانک‌های عامل موظفند سالانه یک هزار و 100 مورد تسهیلات ساخت و خرید مسکن در سطح استان به خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان استان پرداخت کنند ولی به دلیل کمبود منابع بانکی از این میزان 60 درصد محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه تخصیص تسهیلات از نیمه دوم هر سال آغاز می‌شود و تا پایان شهریورماه سال بعد ادامه می‌یابد، اظهار داشت: از نیمه دوم سال 98 تاکنون 309 فقره تسهیلات در این راستا پرداخت شده است و ما تلاش می‌کنیم طبق سهمیه، مابقی وام‌های مسکن را با مساعدت مدیران بانک‌ها به خانواده شهدا و ایثارگران پرداخت کنیم.

این مسوول با اشاره به میزان وام پرداختی، ادامه داد: در سال 98-99 وام مسکن به ایثارگران شهر قزوین یک میلیارد ریال، دیگر شهرهای استان 850 میلیون ریال و روستاها 500 میلیون ریال پرداخت می‌شود.

حقایق پور، نرخ سود تسهیلات مسکن ایثارگران را چهار درصد و مدت زمان بازپرداخت آن را 20 ساله عنوان کرد و افزود: تسهیلات مسکن به جانبازان پنج درصد به بالا، فرزندان، والدین و همسران شهدا، آزادگان و فرزندان جانبازان 70 درصد به بالا تعلق می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این وام فقط یکبار به خانواده ایثارگران فاقد مسکن پرداخت می‌شود، تصریح کرد: وام مجدد صرفا در قالب خرید به ایثارگرانی که تسهیلات قبلی آنها تا سقف 200 میلیون ریال بوده و تا پایان سال 96 تسویه شده باشد پرداخت خواهد شد.

استان قزوین دارای سه هزار شهید و هفت هزار و 105 جانباز است.

*س_برچسب‌ها_س*