سانحه رانندگی
سانحه رانندگی
در پی وقوع سانحه رانندگی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تویسرکان در استان همدان، جان خود را از دست داد.
سید ابراهیم رییسی در حاشیه افتتاح سامانه انتقال آب به دریاچه ارومیه، یاد مهشید کریمی و ریحانه سادات یاسینی خبرنگاران فقید ایسنا و ایرنا را که اتوبوس حامل آنها در تیر ماه سال 1400 و در جریان بازدید از مراحل ساخت تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه دچار سانحه شد و در این حادثه جان باختند، گرامی داشت.
مدیر روابطعمومی فوریتهای پزشکی خوزستان از مصدومیت 10 نفر بر اثر 2 سانحه رانندگی در این استان خبر داد.
اهواز - مدیر روابطعمومی فوریتهای پزشکی خوزستان از مصدومیت 10 نفر بر اثر 2 سانحه رانندگی در این استان خبر داد.
رویکردهای منطقه ای و دول بزرگ جهانی به ایران و نیز قدرت بسیج منطقه ای حاکی از جایگاه ایران در معادلات جهانی دانست. بنابر این آقای مهتدی؛ نه شما جلال طالبانی و نه ایران عراق 2003 است
مایفت به دلیل اختلافات خانوادگی از سوی همسرش «جعفر. خ» به قتل رسید و جنازه این زن روز جمعه تحویل خانوادهاش داده شد تا به خاک سپرده شود.
همسرخواهر مقتول: «زیبا» را که کشت به پدرش زنگ زد که بیا دخترت را ببر!
مدی که وقتی همسرش فوت می کند احساس تنهایی شدیدی دارد و یک دختر 10 ساله نیز حاصل زندگی مشترک با همسرش است.
خیلی وقتها با بابک درد دل میکردم و او همیشه به حرف هایم گوش میداد. یک روز به او گفتم: «من ساعات زیادی سرکارم و دل نگران تنهایی سمانه هستم. نمیدانم باید چه کار کنم؟» بابک کمی فکر کرد و گفت: «سمانه را خانه ما بیاور.
اهواز - مدیر روابطعمومی فوریتهای پزشکی خوزستان از مصدومیت 14 نفر و فوت 2 نفر بر اثر 2 سانحه رانندگی در این استان خبر داد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بر اثر برخورد خودروی وانت تویوتا حامل سوخت غیرمجاز با دو خودروی پراید و پژو 4 نفر فوت شدند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور از آزادی 678 زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
مدیرعامل ستاد دیه کشور از آزادی 678 زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت چهلوچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
مدیرعامل ستاد دیه کشور از آزادی 678 زندانی جرایم غیرعمد به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
روزنامه ایران نوشت: احتمالاً کشته شدن افسران اسرائیلی در واکنش به خرابکاری اخیر در تأسیسات دفاعی و نظامی ایران در اصفهان بوده است.