ستاد بحران
ستاد بحران
سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در جریان سفر به سیستان و بلوچستان از مناطق سیلزده بازدید کرد و گفت: بعد از جلسهای که در هیات دولت و خبرگان داشتم، بلافاصله به چابهار حرکت کردم با این هدف که برای بارشهای بعدی با توجه به هشدارهای هواشناسی و وقوع احتمالات از هم اکنون اقدامات و تدابیر لازم پیرامون پیشگیری، پیشبینی و برخورد متناسب در دستور کار قرار گیرد. وی افزود: در این سفر با ستاد بحران...
رئیس دولت سیزدهم که همراه با جمعی از مسوولان دولتی با استفاده از بالگرد از مناطق آسیب دیده سیلابهای اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان بازدید کرده است، در ادامه هدف خود از این سفر را پیش بینی و پیشگیری از وقوع احتمالات سیل آتی در جنوب این استان بیان کرد.
رئیس جمهور هدف از سفر به سیستان و بلوچستان را پیش بینی و پیشگیری از وقوع احتمالات سیل آتی در جنوب این استان بیان کرد.
آخرین آمار شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان میدهد که هم اکنون 20 ایستگاه در وضعیت قرمز و ناسالم قرار گرفتهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با وجود نبود امکان رفع حوادث در 48 ساعت ابتدایی وقوع سیل، تاکنون شبکه آب 200 روستا وارد مدار بهرهبرداری شده است.
سیل این روزها امان سیستانوبلوچستان را بریده است. بارندگیها از سهشنبه آغاز شده و منطقه همچنان درگیر سیلابهای بیامان است؛ به وسعت دشت پهناور و پاییندست دشتیاری با بیش از 80 هزار نفر جمعیت. آخرین گفتوگوهای «دنیایاقتصاد» با اهالی مناطق درگیر سیل گویای آن است که هنوز مردم با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنند؛ اما از سوی دیگر مشاهدات نشان میدهد که کمکهای مردمی از سراسر ایران...
پس از بارش باران و به راه افتادن سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان، این مناطق در حالت بحرانی قرار گرفته است.
مدیرکل ستاد بحران سیستان وبلوچستان گفت: بر اساس برآورد اولیه تاکنون سیلاب در این استان خسارت 22 هزار میلیارد ریال به زیرساختهای این استان وارد کرده است.
این روایت کوتاه از وضعیت اهالی شهرستانهای بخش بلوچستان استان سیستان و بلوچستان، شش روز پس از جاریشدن سیل است؛ آبها فروکش کرده و به دریا ریخته و گلولای باقی مانده و کم کم سیل، روی دیگرش را نشان میدهد. این روایت کوتاه از وضعیت اهالی شهرستانهای بخش بلوچستان استان سیستان و بلوچستان، شش روز پس از جاریشدن سیل است؛ آبها فروکش کرده و به دریا ریخته و گلولای باقی مانده و کم کم سیل، روی...
راهها بسته است، آب آشامیدنی پیدا نمیشود، خوراکی مغازهها تمام شده، شش روستا برق ندارند. در روستای تلنگ، کپسول گاز پیدا نمیشود و مردم با هیزم آشپزی میکنند. اما همان هم روشن نمیشود. مردم فقیرند، خانههایشان خشت و گلی است و سیل، وضعیتشان را وخیمتر کرده.
راههای ارتباطی برای کمک رسانی به بیشتر روستاها قطع شده است و بهدلیل نبود راه و شکسته شدن پل و آبنما فقط امدادرسانی هوایی امکانپذیر است. گفته میشود بیشتر خانههای روستا فرو ریختهاند و حتی برخی از روستاها همچون سندبهرام و ستیارعمر از توابع دشتیاری کاملاً زیر آب رفتهاند. بعد از گذشت چند روز از وقوع سیل، کمکهای مورد نیاز ارسال نشده است. در همین راستا، مولوی عبدالحمید از شهروندان...
صبح امروز و بعد از ورود دبیرکل جمعیت هلال احمر به چابهار، جلسه اضطراری برای بررسی آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
بر اثر بارندگیهای اخیر که از روز یکشنبه هفته گذشته آغاز شده، شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در 387 روستا در شهرستانهای دشتیاری، چابهار و قصرقند سیستان و بلوچستان هستیم و براساس اطلاعات اعلامی از سوی منابع رسمی زندگی بیش از 110 هزار نفر از مردم روستایی بلوچستان، در شرایط بحرانی قرار گرفته است.
امیر سرتیپ غلامعلیان از آماده باش کامل ارتش ایران در برخی از استان های کشور خبر داد.
اقتصادنیوز: امیر سرتیپ غلامعلیان از آماده باش کامل ارتش ایران در برخی از استان های کشور خبر داد. جزئیات و علت آماده باش ارتش را در ادامه می خوانید.
استقبال باشکوه مردم از شعب اخذ رای، تمدید مهلت رایگیری در سراسر کشور تا ساعت 12 نیمهشب، جانمایی بسیاری از شعب اخذ رای در مدارس و حضور و فعالیت بسیاری از فرهنگیان به عنوان عوامل اجرایی و ناظر در پای صندوقها، به تعطیلی و غیرحضوری شدن فعالیت مدارس بسیاری از استانهای کشور منجر شد.