ستاد مدیریت بحران
ستاد مدیریت بحران
این روزها نفس مردمان سیستان به دلیل جولان ریزگردها به شماره افتاده و درست در شرایط بحرانی کرونا طوفان ریزگردها پای 537 بیمار را در طول پنج روز به مراکز درمانی کشانده است.
روح اله سرگزی گفت: دقایقی پیش زلزله ای به بزرگی سه و نیم ریشتر در عمق 25 کیلومتری زمین حوالی بمپور در استان سیستان و بلوچستان را لرزاند.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: صبح امروز بیشینه سرعت طوفان گردوخاک در زابل به 108 کیلومتر بر ساعت رسید و شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به 600 متر کاهش داد.
تسنیم نوشت: مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: صبح امروز بیشینه سرعت طوفان گردوخاک در زابل به 108 کیلومتر بر ساعت رسید و شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به 600 متر کاهش داد.
وزش طوفان گردوخاک و شن سبب کاهش شدید دید افقی در محورهای مواصلاتی شمال استان به ویژه محور زابل - هیرمند، زابل - زهک، زابل - نهبندان و زابل - زاهدان شده است.
معاون استاندار خوزستان گفت: میزان رها سازی آب سد گتوند که روی شاخه کارون قرار دارد، بیشتر شد. همچنین رهاسازی آب سد دز نیز بیشتر شد تا مشکلات ناشی از کم آبی در استان برطرف شود.
محسن حیدری گفت: امروز بیشینه غلظت ذرات معلق در هوای زاهدان به 438 میکروگرم برمترمکعب معادل 3 برابر حد مجاز رسید و هوای زاهدان برای سی و ششمین روز متوالی آلوده شد.
رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: تنش آبی در خوزستان محدود به 700 روستای آن نوبده، بلکه در دیگر نقاط استان نیز وجود دارد.
با جولان دوباره طوفان شدید شن در سیستان و بلوچستان آن هم در روزهای بحرانی کرونا باز هم نفس های مردمان این خطه به شماره افتاده است.
سویه دلتا کماکان در سیستان و بلوچستان افراد زیادی را به بیماری مبتلا می کند و خانواده های زیادی سوگوار از دست دادن عزیزانشان می شوند، در این میان ترددها از مرزهای استان همچنان ادامه دارد و اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان وارد ایران می شوند.
طبق اعلام هواشناسی، نفوذ گرد و غبار گسترده بادهای 120 روزه سیستان به زاهدان غلظت ذرات معلق در هوای این کلانشهر را به 2050 میکروگرم برمترمکعب معادل 13 برابر حد مجاز افزایش داد.
گردوغبار علاوه بر زاهدان، شعاع دید افقی در شهرهای میرجاوه، نصرت آباد، خاش، سراوان و ایرانشهر را نیز به شدت کاهش داده است.
امروز بخش مهمی از زندگی و حیات مردم ایران به جنگل ها وابسته است، بنابراین همه دستگاه ها باید با مشارکت و همکاری تلاش کنند تا از پهنه های طبیعی به خوبی نگهداری شود.
دومین نشست کمیته ملی راهبری حمایت از جنگلهای زاگرس صبح امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.