سرانجام امکان زنده شدنِ مُردگان فراهم شد
فناوری هوش مصنوعی ایری (EERIE) به خانوادههای داغدار اجازه میدهد تا دوباره با عزیزان مرده خود در چتهای ویدیویی مجازی صحبت کنند. هوش مصنوعی ایری می تواند چیزهایی مانند صدا و حالات چهره را به لطف هوش مصنوعی که همیشه در حال بهبود است، بازسازی کند.
فناوری هوش مصنوعی ایری (EERIE) به خانوادههای داغدار اجازه میدهد تا دوباره با عزیزان مرده خود در چتهای ویدیویی مجازی صحبت کنند. هوش مصنوعی ایری می تواند چیزهایی مانند صدا و حالات چهره را به لطف هوش مصنوعی که همیشه در حال بهبود است، بازسازی کند.
کارشناسان می خواهند از آن برای ایجاد نسخه های مجازی از بستگان گمشده نیز استفاده کنند. با این حال، شخص مورد نظر باید قبل از مرگ به تنظیم آن کمک کند تا به درستی کار کند. آنها باید هفت ساعت را جلوی دوربین بگذرانند تا هوش مصنوعی بتواند نحوه صدا و حرکت را یاد بگیرد. به همین دلیل، برای کسانی که دارای یک بیماری لاعلاج هستند که میخواهند در سلامت کامل به یاد آورده شوند، میتواند ایدهآل باشد.
برنامه ReMemory، میتواند به سوالات پاسخ دهد و خاطرات گذشته را به اشتراک بگذارد. این فناوری از یادگیری ماشینی برای پردازش عکسها، ضبطهای صوتی، و فیلمهای ویدئویی افراد اخیراً فوتشده استفاده میکند تا یک شبیهسازی مجازی ایجاد کند که میتواند با افراد زنده تعامل کند، گویی آنها در حال تماس ویدیویی هستند.
ابزاری بحث برانگیز که در نمایشگاه CES 2023 ارائه شده به کاربران امکان میدهد به صورت مجازی با مردگان صحبت کنند.
فناوری هوشمند به طور پیشفرض به صحبت با مردگان کمک میکند. یک شرکت کره ای، فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی ابداع کرده است که میتواند صدا و چهره مردگان را به طور پیشفرض شبیهسازی کند تا به اقوام آنها کمک کند با آنها صحبت و بر اندوهشان غلبه کند.
این فناوری از یادگیری ماشینی برای پردازش عکسها، ضبطهای صوتی، و فیلمهای ویدئویی افراد اخیراً فوتشده استفاده میکند تا یک شبیهسازی مجازی ایجاد کند که میتواند با افراد زنده تعامل کند، گویی آنها در حال تماس ویدیویی هستند. این برنامه که ReMemory نام دارد میتواند به سوالات پاسخ دهد و خاطرات گذشته را به اشتراک بگذارد.
شرکت مستقر در سئول Deep Brain Al این سرویس را در نمایشگاه Consumer Electronics در لاس وگاس ارائه کرد و انتظار می رود که ایجاد مکالمه مجازی با یک فرد متوفی حدود 2000 دلار هزینه داشته باشد.
مدیر توسعه کسب و کار این شرکت، جوزف مورفی، اذعان کرد که این سرویس بحث برانگیز بود و در حالی که برخی از آن به خوبی استقبال کردند، بسیاری آن را غیراصیل می دانستند.
مورفی پیشنهاد کرد که این سرویس توسط افرادی که از بیماریهای لاعلاج مانند سرطان رنج میبرند استفاده کنند، زیرا میتوانند قبل از مرگ چندین ساعت در مقابل دوربین بمانند تا به برنامه فرصت داده شود رفتار آنها را یاد بگیرد و دادههای صوتی آنها را جمعآوری کند.
مورفی همچنین بیماران را تشویق کرد تا در مورد زندگی خود، از جمله خاطرات دوران کودکی بنویسند تا در سیستم ذخیره شود. سپس اعضای خانواده می توانند به استودیوی شرکت مراجعه کنند تا با ماکت عزیزانشان پس از مرگشان صحبت کنند.
به گزارش دیلی میل، این سرویس در آسیا و ایالات متحده راه اندازی شده است و برنامه هایی برای عرضه آن به زودی در بریتانیا نیز وجود دارد./ Daily Mail
هم اکنون دیگران می خوانند-
شاهزادههای جدید مدعی سلطنت در ایران را بشناسید؛ ما شاه ایرانیم!
-
دبیر شورای عالی امنیت ملی تغییر میکند؟/ جانشین شمخانی کیست
-
در دادگاه کتایون ریاحی چه گذشت؟
-
علی دایی در اینستاگرام چه کرد؟
-
برای انتخاب همسر با این شماره تماس میگیرند؟
-
جزئیات خوفناک دفن اعضای قطعشده بدن بدون صاحب زنده | بهشت زهرا، قطعه 99
-
فارس حکم اعدام علی کریمی را صادر کرد؟