سرانه مصرف انرژی خانگی در ایران 1.6 برابر متوسط جهانی است / هرگونه مقایسه باید با مقیاس «انرژی» باشد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه در بخش خانگی ایران به صورت ترکیبی از انرژی گاز و برق استفاده میشود، گفت: هر گونه مقایسه میزان مصرف با سایر کشورها باید با مقیاس کلی انرژی صورت گیرد. مدیرعامل توانیر در خصوص تامین مالی طرحهایی که قرار است در دولت چهاردهم برای آنها برنامهریزی شود، گفت: طرح آنها در دست...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه در بخش خانگی ایران به صورت ترکیبی از انرژی گاز و برق استفاده میشود، گفت: هر گونه مقایسه میزان مصرف با سایر کشورها باید با مقیاس کلی انرژی صورت گیرد.
مدیرعامل توانیر در خصوص تامین مالی طرحهایی که قرار است در دولت چهاردهم برای آنها برنامهریزی شود، گفت: طرح آنها در دست تهیه است، تقریبا نهایی شده و الزامات و روش تامین مالی آن نیز در دست بررسی است که بهزودی تدوین و سپس اطلاعرسانی خواهد شد.
به گفته وی، احداث حدود 7 هزار و 300 مگاوات نیروگاه بخار برای تکمیل نیروگاههای گازی و تبدیل آنها به نیروگاههای سیکل ترکیبی در دست اقدام است. همچنین احداث نیروگاههای تجدیدپذیر مدنظر است که در فاز اولیه حدود 10 هزار مگاوات پیشبینی و قرارداد این نیروگاهها منعقد شده و فقط تامین مالی آنها از طریق صندوق توسعه ملی در دست پیگیری است.
مدیرعامل شرکت توانیر در ادامه با بیان این که در حوزه هوشمندسازی پیشبینی شده تا حدود 9 میلیون کنتور هوشمند با اولویت پرمصرفها در دستور کار قرار گیرد، گفت: خرید کنتورهای هوشمند از طریق سامانههای ساتب و برق من برای هر یک از مشترکان امکانپذیر است و مشترک پول را به طور مستقیم به کنتورساز پرداخت میکند.
وی اضافه کرد: تعداد کنتورهای هوشمند نصب شده به 4 میلیون و 100 هزار مشترک رسیده و تقریبا بیش از 10 درصد کنتورها هوشمند شده و بیش از 60 درصد مصرف برق کشور توسط کنتورهای هوشمند رصد و پایش میشود.