سردار زهرایی: ما باید برای قانونگذاران و بودجهریزان کشور طرح ملی آبخیز تا جالیز را تبدیل به اولویت کنیم + فیلم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، در همایش ملی آبخیز تا جالیز که صبح امروز در مرکز همایشهای شهید ابو مهدی المهندس برگزار شد، به اهمیت همکاری و همافزایی در حوزه منابع آبی و کشاورزی کشور اشاره کرد و تأکید کرد: ما داراییهای کمی نداریم که فقط به منابع اعتباری وابسته باشیم و اگر کنار هم قرار بگیریم، میتوانیم اتفاقات بسیار خوبی را رقم...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، در همایش ملی آبخیز تا جالیز که صبح امروز در مرکز همایشهای شهید ابو مهدی المهندس برگزار شد، به اهمیت همکاری و همافزایی در حوزه منابع آبی و کشاورزی کشور اشاره کرد و تأکید کرد: ما داراییهای کمی نداریم که فقط به منابع اعتباری وابسته باشیم و اگر کنار هم قرار بگیریم، میتوانیم اتفاقات بسیار خوبی را رقم بزنیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور همچنین به چالشهای موجود در مدیریت منابع آب اشاره کرد و گفت: امروزه کمبود آب و مشکلات ناشی از آن به یکی از دغدغههای اصلی کشور تبدیل شده است. باید همه ما برای تبدیل این مسئله به اولویت اول در ذهن تصمیمگیران و سیاستمداران تلاش کنیم.
وی با انتقاد از عدم توجه کافی به مسائل آبخیزداری و احیای قنوات، خواستار ایجاد یک گفتمان مشترک در این زمینه شد و افزود: اگر قانونی توسط نمایندگان مجلس نوشته میشود، باید بخشی از آن به این موضوع پرداخته شود.
سردار زهرایی همچنین بر لزوم تعریف نسبتها میان معاونت آب و خاک، سازمان منابع طبیعی و بسیج سازندگی تأکید کرد و گفت: ما باید به گونهای عمل کنیم که هیچیک از این نهادها خود را رقیب یا مزاحم دیگری ندانند.
وی همچنین بر اهمیت همکاری مؤثر میان نهادهای مختلف برای تحقق امنیت غذایی و پایدارسازی منابع آبی کشور تأکید کرد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، با اشاره به نقش و سهم بسیج در حوزه آبخیزداری و کشاورزی، تأکید کرد: این نهاد به عنوان یک تشکیلات انقلابی، وظیفه دارد در هر زمینهای که تهدیدی برای انقلاب به شمار میرود، ورود پیدا کند.
سردار زهرایی با بیان اینکه بسیج هیچ مرزی برای ورود به مسائل اجتماعی و اقتصادی ندارد، گفت: ما موظفیم هر مسئلهای که انقلاب را تهدید میکند، به فرصت تبدیل کنیم.
وی با اشاره به چالشهای موجود در منابع طبیعی و آب کشاورزی، افزود: این مسائل میتواند تهدیدی برای انقلاب باشد و ما باید به دولت کمک کنیم.
وی همچنین تأکید کرد: بسیج باید به عنوان یک نهاد مردمی در کنار دولت عمل کند و نباید جایگزین یا رقیب آن باشد.
سردار زهرایی تصریح کرد: اگر پروژهای در حوزه آبخیزداری انجام میشود، باید تحت نظارت و با مشخصات دستگاههای اجرایی انجام شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه به تجربهای از استان گیلان اشاره کرد و گفت: با ورود بسیج به یک پروژه آبرسانی، ظرف کمتر از یک هفته موفق به جلب رضایت کشاورزان و حل مشکل آب شدم. این موضوع نشاندهنده توان بسیج در تسهیل امور و ایجاد ارتباط مؤثر بین مردم و دستگاههای اجرایی است.