دوشنبه 8 دی 1404

سرقت مسلحانه

سرقت مسلحانه

خبرگزاری میزان

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی که با خودروی مدل بالا و تفنگ ساچمه‌ای اقدام به سرقت می‌کرد، خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با صدور بخشنامه‌ای خطاب به واحدهای قضایی و دادستان‌های سراسر کشور دستور اعمال مرخصی به مدت 10 روز برای محکومان مسیحی را صادر کرد.

خبرگزاری دانا

رئیس قوه قضائیه برای اعطای مرخصی 10 روزه به محکومان مسیحی بخشنامه صادر کرد

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از مرکز رسانه قوه قضاییه، در بخشنامه حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای خطاب به واحد‌های قضایی و دادستان‌های سراسر کشور آمده است: به مناسبت فرا رسیدن سال نو میلادی 2022 و میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و با لحاظ کردن آثار مثبت و سازنده حضور زندانیان در کنار خانواده و در اجرای ماده 197 آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها، به کلیه محکومان مسیحی که...

وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس قوه قضائیه برای اعطای مرخصی 10 روزه به محکومان مسیحی بخشنامه صادر کرد.

وب‌گاه الف

رئیس قوه قضائیه برای اعطای مرخصی 10 روزه به محکومان مسیحی بخشنامه صادر کرد.

خبرگزاری تسنیم

بخشنامه رئیس قوه قضائیه به منظور اعطای مرخصی 10 روزه به زندانیان مسیحی ابلاغ شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

رئیس قوه قضائیه با صدور بخشنامه‌ای خطاب به واحد‌های قضایی و دادستان‌های سراسر کشور دستور اعمال مرخصی به مدت 10 روز برای محکومان مسیحی را صادر کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس قوه قضاییه با صدور بخشنامه‌ای خطاب به واحدهای قضایی و دادستان‌های سراسر کشور دستور اعمال مرخصی به مدت 10 روز برای محکومان مسیحی را صادر کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رئیس قوه قضاییه با صدور بخشنامه‌ای خطاب به واحدهای قضایی و دادستان‌های سراسر کشور دستور اعمال مرخصی به مدت 10 روز برای محکومان مسیحی را صادر کرد.

خبرگزاری ایسنا

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه با صدور بخشنامه‌ای دستور اعمال مرخصی به مدت 10 روز برای محکومان مسیحی را صادر کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس قوه قضائیه برای اعطای مرخصی 10 روزه به محکومان مسیحی بخشنامه صادر کرد.

وب‌گاه عصر ایران

به کلیه محکومان مسیحی که واجد شرایط قانونی مرخصی بوده و در زندان به سر می‌برند یا در حال مرخصی هستند، به مدت 10 روز مرخصی اعطا می‌گردد.

وب‌گاه خبر آنلاین

شرق نوشت: مأموران پلیس آبادان که از مدتی قبل یک سارق مسلح به نام حمید را شناسایی کرده بودند، در تعقیب او بودند و تلاش می‌کردند این متهم را بازداشت کنند.