شنبه 3 آذر 1403

سرلشکر موسوی: روند رو به رشد تقابل چین با آمریکا فرصت مناسبی را پیش روی کشورمان قرار داده است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
سرلشکر موسوی: روند رو به رشد تقابل چین با آمریکا فرصت مناسبی را پیش روی کشورمان قرار داده است

فرمانده کل ارتش گفت: محدودیت قدرتهای به ظاهر بزرگ در حل بحرانهای منطقه‌ای و بین المللی و روند رو به رشد تقابل چین با آمریکا فرصتهای مناسبی را پیش روی کشور عزیزمان قرار داده است.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزایر تسنیم، امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولین سپاه اظهار داشت: از همان روزهای اولیه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا به امروز تعابیری که امامین انقلاب در مورد سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی به کار می بردند مایه شادی دل و شیرین کامی همه دوستداران انقلاب و ناراحتی و خشم دشمنان بوده است.

امیر موسوی مسئولیت و رسالت سپاه و ارتش در قبال توطئه‌ها و ترفندهای گوناگون دشمنان در مقطع کنونی را بسیار سنگین‌تر و حساس تر از گذشته توصیف کرد و گفت: برادری سپاه و ارتش سدی محکم در برابر دشمنان و حصاری استوار برای حفظ انقلاب و کشور در برابر تهدیدات است.

امیر موسوی با بیان اینکه دنیا در حال گذار از پیچ تاریخی در وضعیت تلاطم و انتظار برای استقرار نظمی جدید قرار دارد، گفت: بعد از قطع نظریه نظام تک قطبی به سرکردگی آمریکای جهانخوار، تهدیدی که در نظام چند قطبی ایجاد شد آخرین نظریه ها درباره ی آینده نظام بین المللی ناظر بر شکل گیری نظام دو یا چند قطبی است.

سرلشکر باقری: چین به دنبال تقویت توان نظامی خود برای مقابله با آمریکا است

وی افزود: در حال حاضر آشفتگی که در نظام سرمایه داری وجود دارد محدودیت قدرتهای به ظاهر بزرگ در حل بحرانهای منطقه‌ای و بین المللی و افزایش اهمیت و تأثیر افکار عمومی و روند رو به رشد تقابل چین با آمریکا و روند دلار زدایی در معاملات جهانی از یک طرف و از سوی دیگر گسترش روابط بین المللی جمهوری اسلامی ایران و حضور تأثیر گذار در منطقه و در آبهای دوردست و تأثیر گذاری بر معادلات منطقه‌ای و جهانی فرصتهای مناسبی را پیش روی کشور عزیزمان قرار داده است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه در سطح منطقه‌ای در چهار دهه گذشته، چهار کانون تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشت، گفت: اولین کانون تهدید حضور نظامی آمریکا در منطقه و محیط پیرامونی ایران بود که به عنوان ابزاری برای تهدید سلطه این کشور در منطقه مورد بهره برداری قرار می‌گرفت. کانون دوم تهدید، رژیم صهیونیستی بوده است که این تهدید ناظر بر ماهیت شرور و جنگ افروز این رژیم در طول 75 سال گذشته است. رژیم غاصب صهیونیستی در چهار دهه گذشته لحظه‌ای از توطئه و شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران دست نکشیده است.

وی افزود: سومین کانون تهدید مربوط به بعضی از دولتهای منطقه است که با ایجاد ساز و کارهای ضد امنیتی و بروز رفتار های هزینه آفرین تهدیداتی را متوجه کشور کرده‌اند و چهارمین کانون تهدید سازمانهای تروریستی هستند که تحت حمایت و پشتیبانی آمریکا و متحدان منطقه این کشور فعالیت داشته‌اند.

امیر موسوی با بیان اینکه در سایه درایت و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و مجاهدت و وحدت نیرو های مسلح و پشتیبانی ملت، امروز کانون های تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران نسبت به دهه گذشته به مراتب ضعیف تر شده است، گفت: به برکت خون شهدای محور مقاومت به ویژه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و در سایه مجاهدت و فداکاری مدافعان حرم، الگوی کار آمد دفاع منطقه‌ای شکل گرفته و بازدارندگی در برابر دشمنان را تقویت کرده است.

وی تصریح کرد: وضعیت امنیتی جدیدی که در منطقه ایجاد شده و در حوزه پیرامونی آن به سر می‌بریم دربردارنده فرصتها و تهدیدات جدیدی است که صد البته فرصتها بسیار بیشتر از تهدیدات هستند.

امیر موسوی با بیان اینکه با توجه به ویژگی‌های تحولی در مفاهیم قدرت، امنیت و جنگ در منطقه در مقطع فعلی شاهد شکل جدیدی از رویارویی قدرتها با یکدیگر هستیم، گفت: امروز راهبردهای مقابله دشمنان با جمهوری اسلامی بر تضعیف حاکمیت و چالش مشروعیت و اختلال در نظم اجتماعی در کشور بر رسانه‌ها به ویژه شبکه‌های اجتماعی متمرکز شده است؛ در این شرایط جنگ ترکیبی، دشمن به موازات برقراری و استمرار تهدیدات نظامی سنتی، به جنگ سایبری، اطلاعاتی، امنیتی، اقتصادی و تحریک به اغتشاش و ناآرامی از طریق ضربه زدن به همبستگی و امید در جامعه روی آورده است که همه اینها نشان دهنده استیصال نظام سلطه در مقابل قدرت و اقتدار رو به افزایش جمهوری اسلامی ایران است.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با توطئه های نرم و نیمه سخت دشمنان و شتاب بخشیدن به حرکت در مسیر چشم انداز خود که از سوی رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم شده و آن ساخت تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور منجی عالم بشریت است می باشد بر راهبرد استحکام بخشی درونی و قوی تر شدن در عرصه خارجی تأکید و تمرکز یافته است.