سرمایه اجتماعی؛ کلید موفقیت روابط عمومی در پیوند دوسویه بین مخاطبان و سازمانهاست
مهدیان گفت: نقش روابط عمومی در گسترش خوشنامی یک سازمان در فضای رقابتی عصر جدید و همچنین در خوشنامی هویت و اعتبار از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسین مهدیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه در گفتگو با خبرنگار هرمز با تبریک 27 اردیبهشت ماه روز روابط عمومی و ارتباطات گفت: امروزه اگر نگوییم اراتباطات، اولین نیاز بشر است به جرات میتوان گفت یکی از بنیادی ترین دانش ها و مهمترین عوامل پیشرفت انسان امروزی و شالوده و زیربنای سایر علوم قرن حاضر است.
وی افزود: روابط عمومی هنر و علم اجتماعی است که درون و بیرون دستگاه را به هم پیوند میزند. روابط عمومی هدف و چگونگی کلید برنامه ها را ترسیم می کند. مشاور امین مدیر و کلایه کارکنان دستاهاست از این رو لازم است که مدیر و کارکنان اطمینان کامل به وی داشته باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان با بیان اینکه روابط عمومی چشم و چراغ یک دستگاه بوده و باید همه چیز را ببینید و به زیبایی نشان دهد، گفت: روابط عمومی آینه زیباییهاست و یک اتاق شیشهای که از همه چیز از هر طرف زیبا دیده میشود.
مهدیان با اشاره به اینکه روابط عمومی، حافظ دستگاه مربوطه و مردمی است که با آن دستگاه سر و کار دارند، ابراز داشت: امروزه به نظر میرسد که معیارهای غالب در جامعه اسلامی ایران بی توجهی به ارزشهای در کار روابط عمومیهاست. بهطوری که این امر سبب شده در بسیاری از سازمانها، بخش روابط عمومی مبدل به بخش تبلیغات سازمان شده و کمتر به مفاهیم و ارتباطات دوسویه ای که از وظایف اساسی روابط عمومی است پردازش شود.
وی ادامه داد: دنیای امروز، دنیای ارتباطات است. در سازمانهای دولتی، داشتن اطلاع موثق، دقیق و به موقع با توجه به هدف و ساختار بزرگترین سرمایه یک سازمان است. حیات یک سازمان به داشتن یک ارتباط دوسویه درون سازمانی و برون سازمانی و انجام تبلیغات و کسب اطلاعات به روز و مفید بستگی دارد، اینجاست که لزوم وجود روابط عمومی واقعی در ایستگاههای روابط عمومی نمایان میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان بیان کرد: در دنیای امروز که مرزهای ارتباطات شکسته شده و انسان بهدنبال راهکارهای مطلوب زیستن و نگرش جامعهمدار است آموزههای علمی ما را به کنکاش و توجه به وضعیت چگونگی تعامل و برخورد نمودن با مسائل رهنمون میکند.
وی افزود: بدون شک یک سازمان و اداره نمیتواند خود را جزیرهای بیارتباط فرض کند و از تکنولوژی و آوردههای آن بی نیاز و بیگانه باشد. روابط عمومی باید بر محور تفکرمداری مشارکتمداری و اطلاعمداری باشد تا بتواند در راستای کمک به اثربخشی سازمان موثر باشد و با نوع اندیشی و ابتکار و خلاقیت مستمر عجین شود و خود را با تحولات و پاسخگویی مرتب به افکار عمومی منطبق و هماهنگ بسازد.
مهدیان گفت: نقش روابط عمومی در گسترش خوشنامی یک سازمان در فضای رقابتی عصر جدید و همچنین در خوشنامی هویت و اعتبار از اهمیت ویژهای برخوردار است. گسترش خوشنامی سازمان و خنثی سازی شایعات بد علیه سازمانها و نهادها از وظایف روابط عمومی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با بیان اینکه روابط عمومی مترادف است با حفظ و توسعه خوشنامی سازمان؛ تاکید کرد: فعالیتهای روابط عمومی یک سازمان اعم از برگزاری همایش، سمینار و یا حتی فعالیت های مذهبی می بایست در راستای اقتدار آن سازمان به انجام برسد و این دستورالعملی است که روابط عمومیها باید در راستای خوشنامی سازمان های خود تشویق و ترغیب کنند.
وی گفت: روابط عمومی ها باید در مقوله آموزش نیروهای انسانی سرمایهگذاری کنند چراکه آموزش به یادگیری می انجامد و یادگیری نیز به تغییر رفتار منجر می شود. از این رو آموزش ابزار است و یادگیری؛ هدف.
مهدیان در پایان تاکید کرد: کیفیت ارتباط بین سازمان و عموم افرادی که با آن سر و کار دارند عامل اصلی در تحقق اهداف سازمان و ارتقای جایگاه آن است. بر این اساس سازمان را مرزهایش تعریف نمی کنند بلکه توسط شبکه ذینفعان و مخاطبان آن تعریف می شود. سرمایه اجتماعی؛ کلید موفقیت روابط عمومی یک سازمان در پیوند دوسویه بین مخاطبان و سازمان هاست.
انتهای پیام /