پنج‌شنبه 29 آبان 1404

سرمایه‌گذاری 88 میلیاردی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در همدان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
سرمایه‌گذاری 88 میلیاردی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در همدان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در پنج ماهه نخست سالجاری 14 فقره واحد صنایع تبدیلی غذایی با ظرفیت جذب 45 هزار تن محصول خام کشاورزی و اشتغال 131 نفر و سرمایه‌گذاری 88 میلیارد و 350 میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

حسن محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در این مدت 23 فقره جواز تأسیس با پیش‌بینی 76 هزار تن تولید انواع محصولات اشتغال 425 نفر و با سرمایه‌گذاری 352 میلیارد تومان صادر شد، افزود: همچنین پنج فقره طرح توسعه با پیش‌بینی 23 هزار و 500 تن تولید انواع محصولات خام، اشتغال 13 نفر و سرمایه‌گذاری 111 میلیارد تومان صادر شده است.

محمدی با اشاره به اینکه در این مدت 30 فقره طرح به سیستم بانکی برای اخذ تحصیلات بانکی به مبلغ 133 میلیارد تومان از محل اخذ تسهیلات بانکی معرفی شده است، تصریح کرد: در پنج ماه اول سال جاری به دلیل کمبود اعتبارات تنها یک فقره عقد قرارداد به مبلغ سه میلیارد و 70 میلیون تومان داشتیم.

وی در ادامه به طرح‌های در حال انجام این بخش اشاره کرد و افزود: بزرگ‌ترین واحد سیب زمینی و تولید فرنچ فرایز در شهرستان بهار، با پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد، اشتغال 110 نفر و سرمایه‌گذاری 350 میلیارد تومان با توان جذب حدود 60 هزار تن سیب زمینی در سال یکی از طرح‌های در حال انجام است و در حال حاضر سرمایه‌گذار به دنبال اخذ تسهیلات ارزی به مبلغ سه میلیون دلار است که امیدواریم حداکثر در شش یا هفت هفته آینده این واحد به بهره‌برداری برسد.

محمدی اضافه کرد: بزرگترین کشتارگاه مرغ استان در منطقه محروم چلمق رزن با کشتار شش هزار قطعه مرغ در ساعت و اشتغال 120 نفر و سرمایه‌گذاری 35 میلیارد تومان و مجهز به خط صادراتی و آی آر از مهم‌ترین طرح‌های شاخص در دست پیگیری است.

وی مطرح کرد: طرح کارخانه قند نهاوند با سرمایه‌گذاری 530 میلیارد تومان و توان جذب 500 هزارتن چغندر قند در سال نیز در دست احداث است که پیش‌بینی می‌کنیم اگر در بخش تسهیلات بانکی مشکلی به وجود نیاید این طرح تا یک و نیم سال آینده به بهره‌برداری برسد و فرآوری چغندر در سال‌های آتی مشکلی پیدا نکند.

محمدی تصریح کرد: بزرگترین کارخانه دام، طیور و آبزیان با ظرفیت 150 هزار تن، سرمایه‌گذاری 200 میلیارد تومان و اشتغال مستقیم 50 نفر با پیشرفت فیزیکی بالای 95 درصد، در شهرستان نهاوند در دست پیگیری است.

انتهای پیام