یک‌شنبه 27 آبان 1403

سروآباد صاحب کمپ قایقرانی آب‌های خروشان می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سروآباد صاحب کمپ قایقرانی آب‌های خروشان می‌شود

سنندج - ایرنا - مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان کردستان از راه اندازی کمپ مسابقات قایقرانی آب‌های خروشان کشور در شهرستان سروآباد خبر داد.

به گزارش ایرنا، حامد جولایی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری سروآباد اظهار داشت: باتوجه به اینکه رودخانه خروشان سیروان در محدوده شهرستان سروآباد قرار دارد، یک ظرفیت و پتانسیل برای ایجاد کمپ برگزاری مسابقات قایقرانی آبهای خروشان است.

وی افزود: تصمیم بر این است که در محدوده روستای رزاب بخش مرکزی سروآباد یک کمپ قایقرانی برای انجام مسابقات آبهای خروشان را راه اندازی کنیم تا در آینده نزدیک میزبان مسابقات کشوری باشد.

مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان کردستان با اشاره به افتتاح سالن زورخانه‌ای در شهر سروآباد گفت: طرح پروژه فعال دیگر در این شهرستان در دست اجرا داریم که براساس تفاهم نامه با بنیاد علوی زمین ورزشی روستاهای تابعه به چمن مصنوعی تبدیل می‌شود.

وی یادآور شد: مهمترین مشکل شهرستان سروآباد در بحث وزرش و جوانان، نبود یک خوابگاه ورزشی برای اسکان ورزشکاران است که امیدواریم باپیگیری‌های فرمانداری و تخصیص اعتبارات لازم نسبت به احداث یک خوابگاه ورزشی در این شهرستان اقدام کنیم.

فاز اول طرح توسعه باغات دهکانان 250 هکتار اراضی را تحت پوشش قرار می دهد

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: هم اکنون برای تکمیل و افتتاح طرح توسعه باغات دهکانان نیازمند برق سه مگاواتی هستیم که این پروژه به 40 میلیارد تومان اعتبار نیازمند است.

سپری افزود: طرح توسعه باغات دهکانان 600 هکتار از اراضی سه روستای تابعه شامل دزوند، تفین و سرخه توت را تحت پوشش قرار می‌دهد و برای بیش از 100 خانوار این روستاها اشتغالزیی می‌کند.

وی یادآور شد: اگر بتوانیم فاز اول این پروژه را به انجام برسانیم بیش از 250 هکتار از اراضی منطقه را تحت پوشش قرار می‌دهد که بدون تردید اجرای این پروژه باعث رونق و شکوفایی در روستاهای محور ژاورود بخش مرکزی و مهاجرت معکوس خواهد شد.

وی به مجتمع پرورش ماهیان سردآبی سیروان اشاره کرد و گفت: فاز اول مجتمع پرورش ماهی سردآبی روستای دیوزناو با تولید هزار و 500 تن ماهی قزل آلا به قطب تولید ماهی در غرب کشور تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: با افتتاح و بهره برداری از فاز دوم این مجتمع می‌توانیم تولید ماهیان سردآبی در این منطقه را چندین برابر افزایش داده، برای تکمیل این پروژه در مجموع 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

شاخص برخورداری روستاهای کردستان از راه آسفالت 49 درصد است

معاون توسعه راه‌های مدیرکل راه و شهرسازی کردستان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه مهمترین زیرساخت در هر منطقه‌ای در حوزه راه است، گفت: در طول هفت سال از عمر دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار خوبی درحوزه راه به انجام رسیده است.

عطاالله ایرانمنش افزود: قبل از دولت تدبیر و امید، شاخص برخورداری روستاهای استان کردستان از راه روستایی 36 درصد بود که بعد از هفت سال اجرای پروژه‌های متعدد، این شاخص به 49 درصد رسید.

وی با بیان اینکه شاخص کشوری در حوزه راه 75 درصد است، یادآور شد: یکی از سیاست های مهم دولت این است که شهرستان‌های محروم و کم برخوردار به به شاخص میانگین کشور برسند.

وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده راه ارتباطی سروآباد کامیاران تا پایان شهریور ماه و پروژه محور ارتباطی هورامان به پاوه تا حوزه استحفاظی سروآباد تا پایان امسال به اتمام می رسد و عملیات اجرایی جاده جولانده - دیوزناو نیز از هفته آینده آغاز می‌شود.

جلسه شورای اداری شهرستان سروآباد با حضور نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان و هیئت همراه، فرماندار سروآباد و مدیران و مسوولان شهرستانی در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، بازدید از چندین طرح و پروژه از مهمترین برنامه‌های نماینده مجلس و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان در شهرستان سروآباد بود.

شهرستان سروآباد با 2 بخش مرکزی و هورامان و جمعیتی افزون بر 52 هزار نفر در فاصله 90 کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و 24 کیلومتر مرز با کشور عراق دارد

*س_برچسب‌ها_س*