سه‌شنبه 16 بهمن 1403

سطح سرانه عمرانی و بهداشتی کشور در آینده نزدیک افزایش می‌یابد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سطح سرانه عمرانی و بهداشتی کشور در آینده نزدیک افزایش می‌یابد

همکاری دستگاه‌ها از جمله سازمان تاسیسات و مجری ساختمان‌ها با بهره برداری از چندین بیمارستان، ورزشگاه و ساختمان‌های اداری زمینه ساز افزایش سطح سرانه درمانی و عمرانی کشور می‌شود.

ساخت بیمارستان‌های مهم از جمله بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بخشی از مسئولیت‌هایی است که سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی برعهده دارد. نقش این سازمان در احداث و تکمیل بیمارستان‌ها در ایام کرونا در ارائه خدمات به مردم نقشی سازنده و تاثیرگذار بوده که اهمیت کارکرد این سازمان را بیش از گذشته به تصویر کشیده است.

از سوی دیگر پروژه های عمرانی دیگر از جمله ساخت مدرسه و ساختمان های اداری ، آموزشی را در دستور کار خود قرار داده است.

سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی بزرگ‌ترین سازمان تخصصی در حوزه ساخت و اجرای پروژه‌های ساختمانی کشور و یکی از زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی در ساخت ساختمان‌های عمومی در حوزه‌های درمانی، آموزشی، خدماتی تاکنون ساختمان‌ها و خدمات فراوانی را در عرصه‌های مختلف به هموطنان عرضه کرده است. سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیاست عمومی و دولتی در مجموع 496 پروژه عمرانی و طرح پژوهشی را به انجام رسانده است که 447 پروژه عمرانی و 49 پروژه طرح پژوهشی است.

ساخت 250 بیمارستان با بیش از 24 هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور

در تازه‌ترین اظهار نظر علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی به باشگاه خبرنگاران گفت: احداث، تکمیل و آغاز 36 پروژه بیمارستانی در کشور با مجموع 9هزار و 146 تخت آغاز شده است.

وی رقم هزینه شده برای این بیمارستان‌ها را معادل 3 هزار و 73 میلیون تومان عنوان کرده و گفته است: هم‌اینک 9 پروژه بیمارستانی معادل 25 درصد کل بیمارستان‌های در دست احداث، پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد دارند و از این تعداد 6 پروژه بیمارستانی شامل بیمارستان‌های400 تختی رشت، 141 تختی ساری، 197 تختی شوشتر، 144 تختی خمین، 160تختی مراغه و بخش الحاقی بیمارستان207 تختی تربت‌حیدریه بالای 75درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با تامین اعتبار طی سال مالی 1402 تکمیل و تحویل خواهند شد.

او گفت: با وجود تکلیف تکمیل بیمارستان‌های باقیمانده طی سنوات گذشته این سازمان برنامه‌های احداث بیمارستان‌های جدید را نیز هرساله بر اساس بودجه در دستور کار قرار می‌دهد.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی همچنین در خصوص برنامه امسال سازمان مجری برای آغاز به احداث بیمارستان‌های جدید در کنار تکمیل بیمارستان‌های موجود گفته است: برنامه احداث 5 بیمارستان جدید در کنار تکمیل بیمارستان‌های موجود برنامه‌ریزی شده است.

به گفته نبیان، بیمارستان‌هایی که به لیست بیمارستان‌های در حال ساخت افزوده می‌شوند شامل 5 بیمارستان با مجموع یکهزار و 70 تخت بیمارستانی است که برنامه ساخت آن‌ها توسط سازمان مجری سیاستگذاری شده و کار‌های عملیاتی آن در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی با اعلام اینکه از 5 بیمارستانی که عملیات ساخت آن‌ها در سال جاری در برنامه است دو بیمارستان مشاوران آن‌ها تعیین و در مرحله تکمیل مطالعات، انتخاب پیمانکار و عملیات اجرایی هستند.

نبیان گفته است: بناست تا بیمارستان‌هایی که کار ساخت آن‌ها آغاز می‌شود و در شهر‌های جدید واقع شده اند 50 درصد هزینه ساخت آن‌ها از منابع عمومی دولت و 50 درصد از محل تهاتر اراضی شهر‌های جدید تامین اعتبار شوند.

احداث 11 ساختمان ویژه توسط سازمان مجری در کشور

احداث 11 ساختمان ویژه از جمله ساختمان نگارستان، سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی، ساختمان حافظیه، ساختمان مجلس شورای اسلامی، کتابخانه ملی، مجموعه فرهنگستان‌های علوم جمهوری اسلامی ایران، توسعه ضلع جنوبی حرم حضرت معصومه (س) با بیش از 279 هزار و 700 مترمربع زیربنا بخشی از ساختمان‌های عمومی است که توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی احداث شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی