سعید مرتضوی
سعید مرتضوی
توییت مشاور فرهنگی رییس مجلس که کلمه ای درباره فیلترینگ اینستاگرام بیان نشده نشان میدهد زودتر از آنچه تصور میشد به دیوار سخت واقعیت خوردهاند. واقعیت این است که در این فضا کار و کسب هم برپاست و بستن آن نارضایتی ایجاد می کند و اگر هم برخورد نکنند آن همه شعار رادیکال چه می شود؟ این حکایت درباره شعارهای دیگر هم صدق می کند.
کسانی که با عدلیه سروکار داشتند، اکبر طبری را میشناختند؛ اما امکان برملاکردن اعمال او را نداشتند. اولین بار نام طبری البته با اشاره از طرف علیرضا زاکانی به رسانهها راه پیدا کرد و گفت این فرد هم در دوره هاشمیشاهرودی و هم دوره آملیلاریجانی در قوه قضائیه فساد کرده و هماکنون نیز همراه رئیس سابق خود به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است.
چندی قبل متنی منتسب به بازجوییهای اکبر طبری در فضای مجازی منتشر شد که نام دو نفر از نزدیکان سابق احمدینژاد؛ یعنی مهرداد بذرپاش و محمدرضا میرتاجالدینی در آن آمده بود. اول از همه بذرپاش که زمزمه ریاستش بر دیوان محاسبات شنیده میشود و بعد هم میرتاجالدینی تکذیبیهای منتشر کردند و مطلب منتشرشده را مجعول و کذب خواندند.
درست در سومین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال 1396 سه رقیب آن انتخابات که به پیروزی مجدد حسن روحانی انجامید، برای اولین بار در جایگاه سران سه قوه و در قالب جلسه شورای عالی امنیت ملی کنار هم نشستند و ناخواسته این تصویر، مناظرههای تلویزیونی را به یاد آورد خصوصا حملات متقابل روحانی و قالیباف و اصطلاحاتی چون «لوله کردن» و «96درصد / 4 درصد» را.
درست در سومین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال 1396 سه رقیب آن انتخابات که به پیروزی مجدد حسن روحانی انجامید، برای اولین بار در جایگاه سران سه قوه و در قالب جلسه شورای عالی امنیت ملی کنار هم نشستند و ناخواسته این تصویر مناظرههای تلویزیونی را به یاد آورد خصوصا حملات متقابل روحانی و قالیباف را...
قاضی سابق غلامرضا منصوری که در جریان پرونده مربوط به فساد اکبر طبری از کشور متواری شده بود دیروز (24 خرداد) در رومانی دستگیر شد. کسی که مدعی شده بود با پای خود به ایران بازخواهد گشت و به عدالت در جمهوری اسلامی شک ندارد.
تمام کسانی که از زین قدرت به زمین خوردهاند هیچ گاه فکر نمیکردند روزی از پشت میلههای زندان سر درآورند
دیروز طبری که به گواهی کیفرخواستش، ده ها نفر را برای دستکاری در پرونده ها به کار گرفته بود، به میزمحاکمه رسید. او دانه درشت ترین متهم دستگاه قضایی ایران است.
برخی طیفهای اصلاحطلب برای باقی ماندن در قدرت و با علم به نداشتن گزینه واجد صلاحیت، سودای حمایت از علی لاریجانی را در سر دارند.
لیست امید با شعار «تکرار میکنم» از مردم رای گرفت و راهی مجلس دهم شد تا مطالبات مردم و رایدهندگان را دنبال کند؛ اما عملکرد امیدیها در مجلس دهم چه بود و چه میزان از این مطالبات برآورده شد؟
یکی دیگر از پنج برادر هم پست رسمی خود را ترک کرد. انگار برادران لاریجانی کم کم در حال رفتن به حاشیه سیاست ایران هستند. پسران آیتالله هاشم آملی که روزگاری در هر گوشهای از کشور نامی از آنها به چشم میخورد، اندک اندک پستهای خود را ترک میکنند. ولی آیا این به معنای پایان لاریجانیها در جمهوری اسلامی است؟
ایسنا نوشت: با آغاز به کار دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم که حتی برای حضور در مجلس آینده کاندیدا هم نشده و نشان داده بود که دیگر علاقهای به حضور در راس قوه مقننه ندارد، مثل چهار برادر دیگرش یکی از کرسیهای مهم سیاسی جمهوری اسلامی را ترک کرد.
یکی دیگر از پنج برادر هم پست رسمی خود را ترک کرد. انگار برادران لاریجانی کم کم در حال رفتن به حاشیه سیاست ایران هستند. پسران آیتالله هاشم آملی که روزگاری در هر گوشهای از کشور نامی از آنها به چشم میخورد، اندک اندک پستهای خود را ترک میکنند. ولی آیا این به معنای پایان لاریجانیها در جمهوری اسلامی است؟
در این 40 سال که13 دولت این موقعیت را داشتهاند که کشور را اداره کنند وزرایی نیز بر مسند بودهاند که در نیمه راه از قطار دولتها پیاده شدهاند، خواه با تصادف و شهادت یا برکناری و استیضاح.