پنج‌شنبه 8 آذر 1403

سلبریتی‌ها و تبلیغ خزنده ازدواج سفید!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
سلبریتی‌ها و تبلیغ خزنده ازدواج سفید!

سینمایی که می‌توانست برای انقلاب اسلامی سفینه نجات باشد و نسل‌های نو را به سمت اخلاق و شریعت ناب اسلامی سوق دهد، امروز به بازیچه‌ای برای تخریب فرهنگ ملی تبدیل شده است.

به گزارش مشرق، پروژه جدیدی که اخیراً سلبریتی‌ها در جهت دین‌زدایی و اسلام‌ستیزی به راه انداخته‌اند، ترویج و تشویق به ازدواج سفید با عنوان‌های واهی، چون عقد آریایی است.

آش به قدری شور شده که سام درخشانی مثلاً به شوخی عنوان کرده «حالا که عقد آریایی مد شده من هم بعد از محرم دوباره می‌روم و عقد می‌کنم!» همین‌قدر سخیف و بی‌مسئولیت! متأسفانه تمام شواهد نشان می‌دهد در تنظیم پازل تخریب ارزش‌ها و باورهای دینی، سلبریتی‌ها همچنان یکه‌تازی و در مسیری حرکت می‌کنند که در صورت ادامه مماشات حاکمیت با آن‌ها حد یقفی برای آن وجود نخواهد داشت.

برخی از آن‌ها به دنبال عبور از ارزش‌های دینی و اسلامی هستند و در همین راستا اخیراً بعد از تبلیغ تجرد و پرورش حیوان به جای بچه حالا ازدواج سفید را با هیجان تبلیغ می‌کنند! رویه‌ای که با توجه به ریشه فعالیت این قشر که فرهنگی محسوب می‌شوند، جای تأمل دارد، زیرا علناً می‌خواهند به عنوان یک ایرانی، ضوابط و مراسم عقد رسمی را بی‌اهمیت و نماد فرهنگ عربی جلوه دهند! در حالی که عقد رسمی باید در شناسنامه هر ایرانی ثبت شود، اما این شومن‌بازی‌ها برای اجرای عقد به اصطلاح آریایی در اینستاگرام و فضای مجازی برای به انحراف کشاندن افکار عمومی و جوانان مسخ‌شده‌ای است که هوادار و مخاطب آن‌ها هستند، افرادی که از پشت‌پرده‌ها اطلاعی ندارند و الگو می‌گیرند.

سلبریتی‌ها جانشین آموزش و پرورش!

بخشی از ریشه‌های ترویج این‌گونه به اصطلاح ازدواج‌ها می‌تواند برای جمع کردن فالوئر و لجاجت با حاکمیتی باشد که آن‌ها را به شهرت رسانده و فربه کرده‌است و حالا این‌چنین سردمدار استحاله فرهنگی شده‌اند، اما قطعاً پاره‌ای از ریشه‌های آن می‌تواند سازمان‌یافته و با پشتیبانی جریان‌های ضد فرهنگی صورت بگیرد. آنچه بدیهی است، این است که نباید نسبت به چنین جریان‌سازی‌های مشکوکی سکوت کرد، چون به طور قطع در کمرنگ کردن و تضعیف پایه‌های دینی هواداران و جوانان علاقه‌مند به آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود. ضعف آموزش و پرورش و رسانه‌های رسمی در تأثیرگذاری بر نسل جدید نیز به این ترک‌تازی سلبریتی‌ها دامن زده‌است.

آنچه مسلم است اینکه امروز ضریب نفوذ جاسوسان و سرمایه‌گذاران غربزده در سینما بسیار بالا است و در حال برنامه‌ریزی و کار جدی به خصوص در حوزه فرهنگ و هنر هستند و هر بار هم به دنبال شکار قربانیان خود ایده‌ای نو رو می‌کنند تا به کمک آن شبهه‌ای تازه در ذهن مخاطبان بی‌دفاع خود بنشانند. به گونه‌ای که اگر چندی دیگر استوری‌های من مسلمان نیستم! این دست از سلبریتی‌های هنجارشکن را در فضای مجازی مشاهده کردیم، نباید تعجب کنیم. بنابراین نظام اسلامی و دستگاه‌های قضایی و امنیتی باید برای رفع این معضل چاره‌اندیشی کنند و اجازه ندهند به نام آریایی بودن چنین رویه غلطی از سوی برخی سلبریتی‌ها در مسئله مهم ازدواج جا بیفتد، چراکه قطعاً عواقب خوبی به دنبال نخواهد داشت.

سینمایی که از متن به حاشیه سقوط کرده!

سینما از آن دست رسانه‌هایی است که به واسطه قدرت تأثیرگذار تصویری بالایی که دارد می‌تواند هم ابزاری در خدمت امراض و امیال شیطان باشد و هم وسیله‌ای برای اهداف رحمانی و متعالی. به بیان آیت‌الله جوادی آملی اگر امروز پیامبران بودند برای اجرای رسالت‌شان از سینما استفاده می‌کردند.

امام‌خمینی (ره) پس از انقلاب اسلامی این هوشمندی را به خرج دادند و اجازه ندادند عده‌ای با نام دین، این ابزار را از انقلاب اسلامی بگیرند و آن را به سود غرب مصادره کنند. ابزاری که آیت‌الله زند کرمانی از روحانیون پیش از انقلاب ظرفیت‌های آن را پیش بینی کرده و از مؤمنان خواسته‌بود به جای مقابله با سینما، تلاش کنند آثار خوب و آموزشی در قالب این مدیوم بسازند؛ موضوعی که امام راحل هم به آن اهتمام داشت و به جنبه رسانه‌ای سینما واقف بود و از همین جهت اساساً صداوسیما را دانشگاه عمومی می‌دانست و البته انتظار می‌رفت سینمای پس از انقلاب در اختیار هنر متعهد قرار بگیرد و این نماد شهر فرنگ به سفینه نجات جوانان تبدیل شود.

اما متأسفانه مانند سایر امور فرهنگی این عرصه مهم نه‌تن‌ها کم‌کم یله و رها شد، بلکه از سال 88 رسماً به ابزاری برای رأی جمع‌کردن برخی سیاسیون تبدیل شد. افرادی که با ایجاد پدیده سلبریتیسم در جامعه جوانان را به سوی سراب‌های بی‌حاصل کشاندند تا از آن‌ها برای اهداف خود بهره ببرند. در این میان، برخی از سینماگران و بازیگران همراه موج‌سواری بر احساسات از این موضوع کم‌بهره نبردند و هر کدام در پناه جریان‌های سیاسی ثروت‌های کلانی به جیب زدند و اوج این ولنگاری را سال گذشته در فتنه 1401 شاهد بودیم. زمانی که برخی سینماگران نشسته بر پول‌های انباشته شده و به شهرت رسیده بر آتش اغتشاشات دمیدند و حتی پس از آن، سردمدار کشف حجاب و برهنگی نیز شدند.

منبع: روزنامه جوان