سهم آموزش در سبد خانوادهها 23 درصد کاهش یافته است
دبیر همایش فقر و نابرابری آموزشی با اشاره به کوچک شدن سهم آموزش در سبد خانوار نسبت به ابعاد نابرابری آموزشی هشدار داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علی ربیعی صبح امروز در همایش فقر و نابرابری آموزشی اظهار کرد: آموزش قلمرویی است که تاثیر بیبدیل در حرکت جامعه برای تاثیر بر نابرابری و بحرانها دارد و به ایجاد فرصتهای برابر برای همه کمک میکند.
وی افزود: فقر محصول نابرابری است و نابرابری ریشه در فقدان آموزش مناسب در جامعه دارد. بدون سیاستگذاری صحیح قادر به غلبه بر مشکلات نیستیم، مقابله با همه ابعاد فقر به سیاستگذاری درست نیازمند است و آموزش به دلایل مختلف راه حل بنیادی محسوب میشود.
دبیر همایش فقر و نابرابری آموزشی گفت: برای مقابله با همه ابعاد فقر و حتی سیاستگذاری بهتر در نظر گرفتن سیاستگذاری آموزشی اجتنابناپذیر است. پرداختن به فقر آموزشی علاوه بر وظیفه انسانی در قبال تهیدستان با مشکلات مختلف مقابله میکند و در سیاستگذاریهای آموزشی به مهارتهای مختلف و فنی نیازمندیم.
ربیعی ادامه داد: بازماندگی از تحصیل و مهارت یعنی بازماندن از پیشرفت اجتماعی؛ در سالهای اخیر آموزش قربانی فقر و مسائل خوراکی و معیشتی شده است، در سال 98، 29 درصد و سال 99، 23 درصد از سهم آموزش در سبد خانواده کاسته شد.
وی خاطرنشان کرد: آمار بازمانده از تحصیل در دوران کرونا از 140 هزار نفر به 210 هزار نفر رسید و برای دوره متوسطه دوم به 760 هزار نفر افزایش یافت.