پنج‌شنبه 8 آذر 1403

سهم دانشجویان علمی کاربردی از اشتغال

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سهم دانشجویان علمی کاربردی از اشتغال

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در حال حاضر 75 درصد دانش آموختگان دانشگاه شاغل هستند و بیش از 40 درصد آنها در حرفه شغلی هستند که متناسب با رشته تحصیلی آنها است.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در حال حاضر 75 درصد دانش آموختگان دانشگاه شاغل هستند و بیش از 40 درصد آنها در حرفه شغلی هستند که متناسب با رشته تحصیلی آنها است.

محسن محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با برنامه ریزی هایی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت گرفت و با توجه به وضعیت کیفی که طی 4 سال اخیر در مراکز آموزش عالی علمی کاربردی ایجاد شد، با اسقبال خوبی از سوی داوطلبان و خانواده آنها مواجه شدیم.

وی ادامه داد: امسال نسبت به سال گذشته در مهرماه و با تکمیل ظرفیت، 15 درصد افزایش جمعیت داشتیم و 66 هزار نفر در این دانشگاه ثبت نام کردند و داوطلبان و ثبت نام کنندگان این دانشگاه افزایش یافت.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: متوسط سن ثبت نام کنندگان دانشگاه در سال جاری نسبت به سال گذشته یک سال کاهش یافت و این نشان می دهد عمدتا افرادی در سال 98 داوطلب دانشگاه بودند که از دبیرستان فارغ التحصیل شده و وارد دانشگاه شده‌اند.

وی ادامه داد: سال های گذشته عموما بیشتر دانشجویان دانشگاه را کارکنان دولت تشکیل می دادند که سن شان بیشتر بود، اما این دو آمار یعنی افزایش پذیرش دانشجو و کاهش سن ورودی های دانشگاه، نشان از استقبال خانواده ها از دانشگاه جامع علمی کاربردی دارد.

محمد زاده با اشاره به علت استقبال خانواده ها از دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: در حال حاضر 75 درصد دانش آموختگان دانشگاه شاغل هستند و بیش از 40 درصد آنها در حرفه و شغلی هستند که متناسب با رشته تحصیلی آنها است.

وی ادامه داد: مجموعه این موارد نشان می‌دهد فعالیت هایی که دانشگاه در این چند سال اخیر برای ارتقا کیفی انجام داده با موفقیت روبرو بوده و امیدواریم در نیمسال دوم و سال های بعد هم این روند ادامه داشته و این دانشگاه بتواند ماموریت خود را انجام دهد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی یادآور شد: در این راستا یکی از برنامه های مهم دانشگاه که در برگزاری آن نیز بسیار جدی هستیم، برگزاری آزمون های متمرکز است که در سال های 98 -97 در دو مقطع این کار صورت گرفت اول در یک استان و بعد در 6 استان و امسال نیز در این نیمسال تحصیلی در تمام مراکز آموزش علمی کاربردی در سراسر کشور در 24 عنوان درس آزمون متمرکز برگزار می کنیم.

وی ادامه داد: برگزاری این آزمون در ارتقا کیفی فعالیت های دانشگاه موثر خواهد بود و این کیفیت را عاملی می دانیم که در سال های بعدی موجب استقبال بیشتر از دانشگاه شود.

محمد زاده خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه بتواند به 30 درصد سهم آموزش های مهارتی طبق برنامه های مصوبی که ماموریت آن را دارد برسد.