سوریان: اولین قربانی کرونا رده سنی نوجوانان بود / اردوهایمان کم بود اما روی سکو میرویم
سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان کشورمان تأکید کرد با توجه به اینکه قبلاً خبری از تیم کشتی نونهالان نبوده است، کشتیگیران رده سنی نوجوانان اولین قربانی کرونا بودهاند.
محسن سوریان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره تیم اعزامی به مسابقات جهانی ایتالیا اظهار داشت: مسابقات ما دوم تا پنجم مرداد برگزار میشود و ترکیب تیم را همان نفراتی که به قهرمانی آسیا رفته بودند تشکیل میدهند. البته بعد از پایان مسابقات آسیایی، با توجه به نتایجی که در بیشکک رقم خورد ما در چند وزن مسابقه انتخابی درون اردویی داشتیم که مجدداً همان نفراتی که به جهانی رفته بودند، برنده شدند. در وزن 51 کیلوگرم هم با حضور داور مسابقه انتخابی گذاشتیم که باز هم محمد غلامی برنده شد.
وی دلیل عدم تغییر در ترکیب تیم آسیایی را اختلاف فنی کشتیگیران دانست و تأکید کرد: هر چند برخی از بچهها در قهرمانی آسیا نتیجه خوبی نگرفتند، اما چون فاصله زیاد بود، در انتخابی درون اردویی باز هم برنده شدند.
سوریان دلیل وضعیت کنونی رده سنی نوجوانان را مسئله کرونا دانست و گفت: با توجه به اینکه در گذشته از مسابقات رده سنی نونهالان خبری نبود، اولین ردهای که کرونا و تعطیلی دو ساله باشگاهها و مسابقات اثرش را در آن نشان داد، نوجوانان بود. نوجوانانی که سال گذشته در رده سنی نونهالان هم کشتی نگرفتند. فقط یکی از این بچهها در ترکیب نوجوانان سال گذشته بوده است. بچههای نوجوان اولین قربانی در کشتی بودند چون باشگاهها بسته بود، مسابقهای برگزار نشد و به نوعی این بچهها تنها مسابقهای که دیدند، جام پیروزی و همین مسابقات قهرمانی آسیا بود. البته همین دو مسابقه که رفتیم خیلی به ما کمک کرد و شرایط بچهها نسبت به اردوی اول که آمدند خیلی تغییر کرده است. نمیگویم قهرمان جهان میشویم، اما به خدا امید روی سکو خواهیم بود.
قهرمان سابق کشتی امیدهای جهان با تأکید بر دیدگاه رئیس فدراسیون در رده سنی نوجوانان که تکیه بر مدالآوری نیست، گفت: ما هم خیلی دنبال اول شدن و مدال نیستیم. در این رده سنی چیزهای مهمتری در اولویت است، اما در کل زمانی که به نوجوانان اختصاص داده شد هم زمان مناسبی نیست و اردوهای ما کم بود. اسماً هفت مرحله اردو داشتیم، اما در مجموع شاید بچهها سه چهار اردوی واقعی ندیدند و در واقع اردوها کم و شرایط خوبی نبود.
وی افزود: یک اردوی ما که پنج روزه بود و با تیم مجارستان در خانه کشتی تمرین کردیم، اردوها کامل نبود و نمیشد پایهای روی بچهها کار کنیم تا بار فنی را بالا ببریم و این موضوع به امر پشتوانهسازی کمک کند. این کار یک همراهی و همکاری ویژه میخواهد. من فکر میکنم اینکه علیرضا دبیر برنامه گذاشته و برای آموزش کشتی به همه شهرها میرود، مطمئنم یکی از کارهایی است که در آینده کشتی تأثیرگذار است.
سوریان در خاتمه تصریح کرد: کار پایهای باید از باشگاهها شروع شود و اردوها منظم باشد. نوجوانان حداقل باید شش ماه در اختیار باشند که ما روی آنها به لحاظ فنی تأثیرگذار باشیم.
باوفا: حرف دبیر در نمازخانه فدراسیون برایم خیلی جالب بود / انتظار از کشتیگیران جوان ایرانی زیاد است