پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

سوریه

سوریه

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزیر خارجه ایران در پیامی در شبکه ایکس به تجاوزهای اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه واکنش نشان داد

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سید عباس عراقچی به تجاوز‌های اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه واکنش نشان داد و تاکید کرد که این اتفاق قابل پیش بینی بود.

وب‌گاه فرارو

شورای امنیت سازمان ملل روز پنج‌شنبه به درخواست الجزایر نشست اضطراری‌ای را درباره حملات اخیر اسرائیل به سوریه برگزار خواهد کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفیر ایران در روسیه درباره روابط میان ایران و روسیه توضیح داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مارکو روبیو اعلام کرد: اسرائیل و سوریه به یک توافق آتش‌بس با وساطت واشنگتن رسیده‌اند

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: ایالات متحده آمریکا از سوریه خواست نیروهای خود را از منطقه مرزی جنوبی خارج کند تا زمینه کاهش تنش با اسرائیل فراهم شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

حامد حنیفی: سر سوزنی از مسیری که پیش گرفته‌ام عقب نخواهم نشست و به اطلاع‌رسانی ادامه خواهم داد. به نظرم جنگ هنوز تمام نشده و هر لحظه باید منتظر عهدشکنی و شبیخون ناجوانمردانه آنها باشیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رسانه‌های جهان به خصوص رسانه‌های عبری زبان‌به سخنان امروز رهبر انقلاب اسلامی واکنش نشان دادند.

وب‌گاه مشرق نیوز

خبرگزاری خبرنگاران جوان

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما اعلام کرد که همبستگی رسانه‌های جهان در روز 16 ژوئن به اوج خود رسید؛ وقتی که اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه سازمان صداوسیما انجام شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از جامعه دروزی‌ها در دو روز گذشته حملات گسترده‌ای به بخش‌های مختلف سوریه انجام داده است که منجر به تشدید تنش‌ها در این کشور شده است.

وب‌گاه فرارو

جهان، از جمله منطقه، باید برای پایان دادن به این تجاوزگری دیوانه‌وار متحد شود.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفیر ایران در روسیه گفت: اساس رژیم اسرائیل، اساس صلح نیست. آنها پیش از این هم در درگیری‌ها با لبنان و غزه، زمانی که دیگر قادر به حمله نبودند، با آتش‌بس موافقت کردند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه ایران به تجاوزات اخیر اسرائیل به سوریه واکنش نشان داد.

خبرگزاری دانشجو

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت‌و‌گو با SNNTV اظهار داشت: اسرائیل، که وحشی‌ترین در دنیا هست، یک سال در غزه وحشی‌گری‌های خود را نشان داده بود و این دولت نامشروع تحت تأثیر سیاست‌های خود، به حمله‌ای بی‌دلیل دست زد؛ حمله‌ای که موشک را وسط میز مذاکرات کوبید و این حمله تلخ را ایجاد کرد. وی افزود: البته منظور من این نیست که فقط سیاست‌های ما باعث شد، ولی این سیاست‌ها هم تأثیرگذار...