یک‌شنبه 23 شهریور 1404

سولسشایر: بازی در اختیار ما بود ولی موقعیت گل نداشتیم

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
سولسشایر: بازی در اختیار ما بود ولی موقعیت گل نداشتیم

سرمربی منچستریونایتد اعتراف کرد تیمش انرژی کافی برای ایجاد موقعیت برابر ولورهمپتون را نداشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، منچستریونایتد در هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلیس به دیدار ولورهمپتون رفت که این دیدار در پایان با تساوی بدون گل به پایان رسید.

اوله گنار سولسشایر، سرمربی یونایتد بعد از این دیدار گفت: ما کاملا در این دیدار بر بازی تسلط داشتیم - 65 درصد مالکیت - اما متاسفانه ما شانس‌های زیادی ایجاد نکردیم و نتوانستیم از مالکیت توپ بالای خودمان استفاده کنیم و به گل برسیم. فکر می‌کنم که ما کمی از آن انرژی همیشگی فاصله داشتیم. البته فکر می‌کنم این موضوع طبیعی است چون ما در یکی دو ماه اخیر بازی‌های فشرده زیادی داشتیم و کمی از این نظر افت کردیم. تلاش، نگرش و شخصیت بازیکنان، تمام کارهایی که انجام داده‌اند، نمی‌توانم آن‌ها را مقصر این نتیجه بدانم. من مسوولیت این تساوی خانگی را بر عهده می‌گیرم. همان‌طور که گفتم بازی در اختیار ما بود ولی انرژی کافی نداشتیم تا بتوانیم موقعیت گل ایجاد کنیم.

سولسشایر از حضور اول فرناندس که در اوایل این هفته از اسپورتینگ لیسبون به این باشگاه پیوست ابراز خوشحالی کرد و گفت: این اولین بازی او با هم تیمی‌های جدید است، بنابراین فکر می‌کنم او خوب بازی کرد. اولین چیزهایی که من به او گفتم این بود که خودت باش، شخصیت خود را تغییر نده، سعی کن توپ را به‌دست بیاوری و اتفاقات را رقم بزنی. در نیمه نخست او عملکرد خوبی داشت و در نیمه دوم نیز توانست آن‌طور که می‌خواهیم بازی کند و فکر می‌کنم او رفته رفته شرایط بهتری ایجاد کند.

منچستریونایتد در بازی بعدی خود باید برابر چلسی قرار گیرد و در ادامه در لیگ اروپا و در دور رفت رقابت‌ها در خانه کلوب بروخه به میدان خواهد رفت.

انتهای پیام