سیاست خارجی
سیاست خارجی
دنیای اقتصاد: شامگاه 25 فروردین ماه، ایران در عملیاتی تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی، به 2 پایگاه هوایی صهیونیستها آسیب جدی وارد کرد. این اقدام تلافیجویانه در پاسخ به حمله هوایی این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق و کشته شدن 7تن از سرداران و فرماندهان ارشد سپاه پاسداران صورت گرفت. سپاه در عملیات «وعده صادق» که یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی بود قدرت ایران را به نمایش گذاشت.
وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی همتای فنلاندی ریشه بحران در منطقه را در تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه خواند.
عضو امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر نمایندگان مجلس فرامین رهبر انقلاب را رعایت میکردند شرایط جامعه این نبود. تصور کنید در زمان اعتراضات 1401 رهبر انقلاب درباره مهسا امینی گفتند: «من دلم برای این دختر سوخت.» اما در مجلس نمایندهای داشتیم که در مصاحبههایش فقط فحش نمیداد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که جمهوری اسلامی ایران کشور بزرگی است که اقتصاد بزرگی هم دارد لذا بازیگوشیها و شیطنتهای رژیم صهیونیستی نمیتواند خللی در وضعیت اقتصادی ما وارد کند.
بعد از ظهر امروز امیرعبداللهیان و محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان مکالمه تلفنی داشتند.
در برهه فعلی هیچ دورنمای مثبتی از مذاکرات برجامی مشاهده نمیشود و جمیع شرایط حاکی از آن است که رویکرد خصمانه غرب نسبت به ایران تداوم خواهد داشت.
حمله تلافیجویانه ایران به رژیم صهیونیستی، با موج حمایتی از سوی طیف های سیاسی مختلف روبرو شد.
سخنگوی وزارت خارجه گفت که دیپلماسی ایران در سطح منطقهای اهتمام ویژهای برای برنامهریزی و مقابله مشترک با چالشهای زیست محیطی قائل است.
وقتی تصمیم گرفتیم عملیات نظامی را روی اسرائیل انجام بدهیم، اولا میخواستیم هشدار بدهیم و رژیم را تنبیه کنیم.
سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرد: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و منفعلشدن دشمنان ما این است که نظام دفاعی کشورمان دانشپایه است. سازمان سپند به همه نیروهای مسلح خدمات علمی میدهد.
«آقای ترامپ از بنده چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما که اجازه برای مذاکره نداشتیم. اما آقای بولتون در کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» کاملاً تشریح میکند که هربار ایشان تا مرز استعفا پیش رفت برای اینکه مانع از مذاکره شود.» محمدجواد ظریف، وزیر پیشین وزارت امور خارجه برای بررسی شرایط سیاست خارجی ایران در سال 1402 به گفتگو پرداخته است. بخشهای مهم این گفتگو را در ادامه میخوانید:
اقتصادنیوز: رئیسان جمهوری تاجیکستان و ازبکستان در دوشنبه و رئیسانجمهوری قرقیزستان و قزاقستان در آستانه، توافقنامههایی به گفته خود «تاریخی» را امضا کردند که به اعتقاد کارشناسان نماد گذار به مرحله کیفی جدید روابط در آسیای میانه با اشتراکات عمیق فرهنگی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی که با عنوان طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع شناخته میشود، در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 2 اردیبهشت ماه) قرار داشت. وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات طرح مذکور موافقت...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «سردار رضا طلایینیک» سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع اظهار کرد: طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی را دانشمند شهید فخریزاده به عنوان رئیس سازمان سپند، پیش از شهادت با...
سرتیپ پاسدار طلایینیک گفت: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و مزیتهایی که در سطح جهانی کسب کردیم، دانش پایه بودن نظام دفاعی کشور است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کلیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع) رای مثبت دادند.